Ana Sayfa / Genel / Vardar nerenin takımı gücü (Vardar Fener maç tarihi)

Vardar nerenin takımı gücü (Vardar Fener maç tarihi)

Fenerbahçe’nin rakibi Vardar nerenin takımı, kulüp yapısı, futbolcuları. Vardar Fener maçı ne zaman hangi kanalda. Vardar güçlü bir takım mı Fenerbahçe yenebilir mi? İşter Vardar takımı. 

UEFA Avupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda 2-1 mağlup ettiği Sturm Graz ile sahasında 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, adını play-off turuna yazdırmayı başarmıştı.

Gruplara kalma yolunda son iki karşılaşmaya çıkacak olan Fenerbahçe’nin rakibi Makedonya’dan Vardar takımı ile eşleşti.

Avrupa Ligi play-off turu ilk karşılaşmaları 17, rövanşları ise 24 Ağustos’ta yapılacak.

Vardar Skopje (Makedonya)

Geçtiğimiz sezon Makedonya Ligi’ni şampiyon tamamlayan Vardar, Devler Ligi’ne 2. Ön Eleme turundan başladı. Bu turda Malmö’yü eleyen takım, 3. Ön Eleme turunda ise Copenhagen’e elendi ve yoluna Avrupa Ligi’nden devam ediyor.

DİĞER TAKIMLAR

Rosenborg (Norveç)
Norveç futbolunun önemli kulüplerinden Rosenborg, Norveç Eliteserien’i şampiyon tamamladı. Şampiyonlar Ligi’nden elenerek bu turnuvada yoluna devam eden kulüp, devam eden Norveç liginde de lider durumda. İskandinavlar muhtemel rakipler arasında en hazır takım olarak dikkat çekiyor.
Oleksandria (Ukrayna)
Geçen sezon Ukrayna Premier Ligi’ni 5. sırada tamamlamasıyla Avrupa yolu açılan Oleksandria bu sezon ise lige kötü başladı. İlk 3 haftası geride kalan ligde 1 puan toplayabilen takım önceki turda Romanya ekibi Astra Giurgi’yi eledi.
Skenderbeu (Arnavutluk)
Arnavutluk Süper Ligi’ni geçtiğimiz sezon 3. sırada tamamlayan Skenderbeu, UEFA Avrupa Ligi elemelerine ilk turdan başladı. 1. Ön Eleme Turunda Andorra ekibi UE SantJulia’yı, 2. Ön Eleme turunda Kazakistan ekibi Kairat’ı, 3. Ön Eleme Turunda ise Çekya ekibi Mlada Boleslav’ı eleyen Skenderbeu kontra atak futboluyla dikkat çekiyor.
Altach (Avusturya)
Geçen sezonu sürpriz şekilde 4. tamamlayan Altach turnuvaya ilk turdan başladı. İlk olarak Gürcistan ekbi Chikhura’yı eleyen Altach, 2. Ön Eleme turunda Dinamo Brest, son olarak ise Gent’i elemeyi başardı ve bu tura yükseldi.
Suduva (Litvanya)

Bu sezon Litvanya liginde iyi bir grafik yakalayan Suduva, geride kalan 17 haftada topladığı 28 puanla 3. sırada yer alıyor. UEFA Avrupa Ligi’ne ilk turdan katılan takım sırasıyla Belarus ekibi Shakhtyor, Letonya ekibi Liepaja, İsviçre ekibi Sion ve Danimarka ekibi Midtjylland’ı elemeyi başardı.
Vardar Skopje (Makedonya)
Geçtiğimiz sezon Makedonya Ligi’ni şampiyon tamamlayan Vardar, Devler Ligi’ne 2. Ön Eleme turundan başladı. Bu turda Malmö’yü eleyen takım, 3. Ön Eleme turunda ise Copenhagen’e elendi ve yoluna Avrupa

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting