Ana Sayfa / Gündem / Veyis Ateş Habertürk’ten gönderilecek iddiası

Veyis Ateş Habertürk’ten gönderilecek iddiası

Adı mafya ve organize suç liderinin videolarında sıkça geçen, karanlık ilişkiler içinde olduğu öne sürülen gazeteci Veyis Ateş’in Habertürk’teki işinden çıkarılacağı öne sürülüyor. Sedat Peker’in iddia ettiği gibi Veyis Ateş’in kendi sosyal medya hesabında bodrum lüks tatil fotolarının olması durumun vehametini arttırıyor. Veyis Ateş’in kim ya da kimler için ne için aracılık yaptığı, gazetecilik dışında nasıl bir ilişki ağı içinde olduğu da Habertürk izleyilerince sorgulanıyor. Veyis Ateş’in ise hakkındaki tüm bu iddialara rağmen sessiz kalmasının nedeni merak ediliyor. Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, bugün yayınladığı 9. videoda HaberTürk sunucusu Veyis Ateş’in Bodrum’da üzerine ‘çökülen’ otelden tatil yaptığı iddia etmişti. Veyis Ateş’in Peker’i doğrulayan fotoğrafları ortaya çıktı.

Veyis Ateş’in bağlantıları hakkındaki iddialar ve Bodrum’daki ulutra lüks tatili ve parasını kim ödedi soruları giderek daha yüksek sesle dile getiriliyor. Habertürk yönetiminin de Veyis Ateş için karar alacağı iddia ediliyor. Mafya lideri Sedat Peker, Veyis Ateş’in içinde olduğu kirli ağı deşifre etmişti bazı iddialarla. Veyis Ateş’in ise kendisini nasıl savunacağı merak ediliyor. Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, bugün yayınladığı 9. videosunda HaberTürk sunucusu Veyis Ateş‘e ilişkin iddialarda bulunmuştu.

Veyis Ateş’in sağ kolunun yardımcısı olduğunu öne süren Peker, Ateş’in üzerine ‘çöküldüğünü’ iddia ettiği Sezgin Baran Korkmaz’ın otelinde kaldığını da söylemişti.

PEKER’İ DOĞRULAYAN FOTOĞRAF

Veyis Ateş’in Sedat Peker’in iddilarını doğrulayan fotoğrafları ortaya çıktı.

Veyis Ateş’in paylaştığı Bodrum’daki tatil fotoğrafının, Sedat Peker’in bahsettiği The Bodrum By Paramount Hotel’de çekildiği anlaşılıyor.

Ateş’in paylaştığı fotoğraf şöyle:

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti 27 Nisan kurultayı

İYİ Parti 27 Nisan kurultayı ve genel başkan adayları. Meral Akşener’in koltuğuna kim oturacak en …

Sınırsız Hosting