Ana Sayfa / İlginç / Villarreal – Sivasspor maçının sonucu

Villarreal – Sivasspor maçının sonucu

Sivasspor kaç kaç yenildi Villarreal’e. Villarreal – Sivasspor maçının sonucu golleri ve maçın önemli anları. Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk maçında İspanya ekibi Villarreal ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Rıza Çalımbay’ın öğrencileri deplasmanda kazanarak gruplara 3 puanla başlamak istiyor. Kritik maçın başlamasına dakikalar kala ilk 11’ler belli oldu. Maç sonucu Villareal 5-Sivasspor 3.

Villareal-Sivasspor maçının sonucu golleri ve önemli anları. Sivasspor, İspanya’da adeta dağıldı. Türkiye’yi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil eden Demir Grup Sivasspor, gruptaki ilk maçında İspanya temsilcisi Villarreal’e konuk oluyor… Rıza Çalımbay ve öğrencileri güçlü rakibi karşısında 3 puana ulaşarak iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Kırmızı-beyazlı ekipte sakatlıkları süren Aaron Appindangoye ve Erdoğan Yeşilyurt kadroda yer almadı. Grubun diğer maçında ise Maccabi Tel-Aviv ile Karabağ karşı karşıya gelecek.

  • GOL! 78’de oyuna sonradan giren Paco Alcacer bir kez daha ağları buldu ve durumu 5-3 yaptı.
  • GOL! 74’de Paco Alcacer’ın golüyle Villarreal bir kez daha öne geçiyor! 
  • GOOOOOOL! Max Gradel frikikten ölçtü biçti harika bir golle yeniden Sivasspor’u geri döndürdü: 3-3
  • GOL! 57’inci dakikada ev sahibi Villarreal kullanılan köşe vuruşunda Foyth ile yeniden öne geçti. Villarreal’de Alex Baena yerini Vicente Iborra’ya bıraktı ve karşılaşmanın ikinci yarısı başladı.
  • Ve 4 gollü müthiş ilk yarı sona erdi.
  • GOOOOOOL! Sivasspor 43’te Yatabare’nin müthiş kafa golüyle durumu 2-0’dan 2-2’ye getirdi!
  • SAMASSA ÇIKARDI! Sivasspor kalecisi Samassa Bacca’nın sağına doğru kullandığı penaltıyı çıkardı ve gole izin vermedi.
  • PENALTI! 33′ Villarreal’de Carlos Bacca ceza alanı içinde Robin Yalçın’ın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi.
  • GOOOOOOL! Sivasspor 33’üncü dakikada  Kayode ile farkı 1’e indirdi.
  • GOL! 20′ Villarreal Carlos Bacca’nın golüyle farkı 2’ye çıkardı.
  • GOL! 13′ Villarreal hücumunda Samuel Chukwueze’nin uzaklardan şutunda kaleci Samassa’nın sektirdiği topu gerilerden gelen Take Kubo kale alanı içinde tamamladı: 1-0
  • Villarreal ilk düdükle birlikte top yapmaya başlarken Sivasspor önde baskıyla rakibini ileri çıkarmamaya çalışıyor.

Villarreal – Sivasspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

El Madrigal Stadyumu’ndaki karşılaşma TSİ 22.00’de başladı. Müsabaka, beIN Sports 1 kanalından naklen yayımlanıyor.

İŞTE MÜCADELENİN İLK ‘LERİ:

Villarreal: Rulli, Costa, Foyth, Albiol, Pena, Baena, Coquelin, Trigeros, Kubo, Chukwueze, Carlos Bacca

Sivasspor: Samassa, Uğur, Camara, Robin Yalçın, Caner, Cofie, Hakan, Fajr, Max Gradel, Yatabare, Kayode

LA LİGA’DA İKİNCİ SIRADA

Sivasspor’un Avrupa Ligi’ndeki rakibi Villarreal, 6 haftası geride kalan İspanya 1. Ligi’nde (La Liga) aynı puanı paylaştığı Real Sociedad’ın ardından averajla ikinci sırada bulunuyor. Villarreal, 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 11 puan topladı. İspanya ekibi, bu maçlarda 8 gol atarken, kalesinde de 8 gol gördü.

RAKİPTE EKSİK VAR

Villarreal’de, Fas Milli Takımı’nda iken Kovid-19 testi pozitif çıkan Sofian Chakla, milli takımlarında sakatlanan Ekvadorlu futbolcu Pervis Estupinan ve İspanyol futbolcu Gerard Moreno ile eylül ayında sol diz bağından ameliyat geçiren ve sezonu kapatan Albert Moreno, Sivasspor maçında forma giyemeyecek.

İlginizi Çekebilir

Trabzon’da kuzey ışıkları

Trabzon’da kuzey ışıkları görüldü. Güneşteki patlama sonrası dünyada ilginç anlar yaşandı. Güneş’te meydana gelen olağanüstü …

Sınırsız Hosting