Ana Sayfa / Yaşam / Volkan Ayhan öldü

Volkan Ayhan öldü

İstanbul Bahçelievler’de Volkan Ayhan aracını içinde ölü bulundu. Volkan Ayhan intihar mı etti yoksa infaz mı edildi polis araştırıyor. İstanbul Bahçelievler’de bir kişi park halindeki otomobilin içerisinde başında vurulmuş halde bulundu.

Volkan Ayhan Bahçelievler’de öldü. İstanbul Bahçelievler Mahallesi’nde saat 10.00 sıralarında park halindeki otomobilin içerisinde hareketsiz yatan bir kişiyi görenler polise ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen polis ekipleri 34 VOM 10 plakalı otomobilin kapılarını açamayınca itfaiye ekiplerinde yardım istendi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilin kapısını camını kırarak açabildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde hareketsiz yatan kişinin başına bir kurşunun isabet etmesi ile öldüğünü belirledi.

Polis ekipleri ölen kişinin üzerinde Volkan Ayhan’a ait kimlik olduğunu tespit etti.

Olay yeri inceleme ve Bakırköy Cumhuriyet Savcısının otomobilde ve Volkan Ayhan’ın cesedi üzerinde incelemelerde bulundu.

Ayhan’ın kucağındaki silah polis ekipleri tarafından muhafaza altına alınırken ceset Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Olay yerine gelen Volkan Ayhan’ın yakınları sinir krizi geçirirken polis ekipleri olay ile ilgili soruşturması devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Erdoğan, Hasan Kılıç’ın cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan., tarikat liderinin cenazesine katıldı. Erdoğan, İsmailağa cemaat liderinin cenazesinde. Cübbeli Ahmet. İsmailağa cemaatinin …

Sınırsız Hosting