Ana Sayfa / İlginç / Volkan Demirel’in Fener’de son sezonu
VOLKAN DEMİREL FENERBAHÇE

Volkan Demirel’in Fener’de son sezonu

Fenerbahçe’de Volkan Demirel sezon sonunda gidiyor. Volkan Demirel’in futbolu bırakması da gündemde. Sezon başında Amerika’ya gitme kararını yeni sözleşme teklifi sonrası erteleyen Volkan Demirel, Başakşehir maçında ıslıklanmasının ardından sezon sonunda ayrılma kararı aldı. Yönetimin de düşüncesi bu yönde.

Fenerbahçe’de Volkan Demirel için son sezon. Kaleci Volkan Demirel’in sezon sonunda jübile yapabileceği de öne sürülüyor. Süper Lig maçlarında üst üste hatalı goller yemesinden dolayı F.Bahçe’nin puanlar kaybetmesine neden olan Volkan Demirel ile yollar ayrılıyor. Son olarak Başakşehir karşılaşmasında da kötü bir performans sergileyen ve taraftar tarafından ıslıklanan Demirel’in ayrılma kararını aldığı belirtildi. Sarı-Lacivertli Yönetim de 36 yaşındaki file bekçisi ile yapılan sözleşmedeki 1 yıllık opsiyonu kullanmayı düşünmüyor. Demirel, 40 yaşına kadar F.Bahçe’nin kalesini korumayı hedeflediğini dile getiriyordu.

PROTESTO ETMEKTE HAKLILAR

Geçtiğimiz sezonun bitimiyle birlikte eşi ile birlikte Amerika’ya giderek kariyerini orada devam etme kararı alan Demirel, Sarı-Lacivertli Yönetimin, ‘kal’ ısrarı sonrası 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Yaşanan bu olumsuz gelişmeler sonrası tecrübeli file bekçisi Amerika hayalini sezon sonunda geçekleştirecek. Demirel, Sarı-Lacivertli taraftarların kendisine yönelik tepkisi ile “Kötü bir performans sergilediğim dogru. Protesto etmekte haklılar. Ben de taraftar olsam kendimi protesto ederdim” değerlendirmesinde bulunmuştu.

SON 13 MAÇTA 20 GOL YEDİ

F.Bahçe formasıyla 16. sezonu geçiren Demirel, son 13 resmi maçı da gol yemeden tamamlayamadı. Kalesini son olarak 23 Nisan’da G.Saray’la oynanan derbi maçta gole kapatan tecrübeli file bekçisi, daha sonra oynanan 13 maçta kalesinde 20 gol gördü. 36 yasındaki file bekçisi, geçtigimiz sezon 42 maçta forma giydi. Bu sezon altı maçta görev aldı. F.Bahçe’nin kariyeri boyunca toplamda 466 kez sahaya çıktı.

(Vatan)

İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet yoğun bakımda mı?

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi yoğun bakımda. korona aşısı övücüsü Cübbeli Ahmet’in aşı kaynaklı kalp …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting