Ana Sayfa / Genel / Yalçın Dümer neci, nereli ve yaşı?

Yalçın Dümer neci, nereli ve yaşı?

Yalçın Dümer aslen nereli, kaç doğumlu, eğitimi ve kimdir bilgileri.  Yalçın Dümer şimdi ne yapıyor nerede yaşıyor bilgileri. 2. Sayfa programının konuğu Yalçın Dümer Yalçın Dümer oldu. Canlı yayına konuk olan Oyuncu Yalçın Dümer kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Peki, Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa konuğu Yalçın Dümer kimdir? Yalçın Dümer kaç yaşında, nereli?

Yalçın Dümer neci, kim, nereli, yaşı soruluyor. Oyuncu alçın Dümer enden projelerde yer almıyor nerede yaşıyor bilgisi.  Yalçın Dümer Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına konuk oldu. Canlı yayına çıkan Oyuncu Yalçın Dümer kaç yaşında, kimdir ve nereli olduğu araştırılıyor. 2. Sayfa konuğu Yalçın Dümer kimdir? Yalçın Dümer Yalçın Dümer kaç yaşında, nereli? Yalçın Dümer biyografisi! 2. Sayfa konuğu Yalçın Dümer kimdir? Yalçın Dümer kaç yaşında, nereli? Yalçın Dümer biyografisi! Detaylar haberimizdedir…

YALÇIN DÜMER KİMDİR?

Yalçın Dümer, 1965 yılında İstanbul’da doğdu. Yalçın Dümer oyuncu ve sunucu. Oyuncu Ekrem Dümer ve Nejla Dümer’in oğludur. Kabataş Erkek Lisesi’nden mezun olmuştur. Konservatuar öğrencisiyken Şehir Tiyatroları’na girmiş, Amerika’da sinema okulunda okuyabilmek için benzin istasyonlarında çalışmıştır.

Ebru Cündübeyoğlu ile Çalar Saat ve Sabah Şekerleri programlarını sundular. Sonrasında Yalçın Dümer, Televole programını sunmuştur.

2. Sayfa konuğu Yalçın Dümer kimdir? Yalçın Dümer kaç yaşında, nereli? Yalçın Dümer biyografisi!

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting