Ana Sayfa / Kadınca / Şeyma Subaşı boşanıyor

Şeyma Subaşı boşanıyor

Şeyma subaşı mısırlı kocasından boşanıyor, Şeyma’ya eski kocası Acun Ilıcalı sahip çıktı. “Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi boşanıyor, resmi süreci başlattılar”

Şeyma Subaşı Mısırlı eşinden boşanıyor. Acun Ilıcalı da kızının annesi eski eşi Şeyma Subaşı’na boşan ben arkandayım demiş. Şeyma subaşı şiddet nedeniyle Mısırlı’dan boşanacakmış dedikoduları var.

Marakeş’te yaptıkları düğünle hayatlarını birleştiren Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı’nın boşanmak için resmi süreci başlattıkları ileri sürüldü.

Evlendikten sonra daha az paylaşım yapan Subaşı’nın, son paylaşımı sosyal medyayı çalkaladı. Rami Kütüphanesi’nin bahçesinden bir video paylaşan Şeyma Subaşı’nın parmağında yüzüğünün olmaması dikkati çekmişti.

Günaydın yazarı Bülent Cankurt, “Çalkantılı aşklarını, 1 Mayıs’ta İstanbul’daki nikahla resmiyete döküp Marakeş’te iki gün iki gece düğün yapan çift boşanıyor” diye yazdı.

Çiftin boşanma için resmi süreç başlattığını ileri süren Sabah yazarı, “Evliliklerinin ikinci haftasında Tokyo’da balayındayken sorunlar yaşamaya başladığını öğrendiğim çift, iki hafta önce İstanbul’da bir kulüpte ciddi bir tartışma yaşamış ve Meedo ülkeyi terk etmiş. Geçen hafta da boşanma protokolü imzalayıp mahkemeye başvurmuşlar. Protokol imzaladıkları için ilk celsede boşanacaklar” diye yazdı.

EN BÜYÜK DESTEK KIZININ BABASINDAN

Bu süreçte çok yıpranan Şeyma Subaşı’na ise en büyük desteği eski eşi Acun Ilıcalı’nın verdiği öğrenildi.

Ilıcalı, 14 ay evli kaldığı, kızının annesi Şeyma’ya, “Boşan, ben arkandayım” demiş ve maddi ve manevi her türlü desteği vereceğini söylemiş.

İlginizi Çekebilir

Fevzi Kardeseci öldü

Yeşim Erçetin’in kocası Fevzi Kardeseci öldü. ABD’de yaşayan Yeşim Erçetin eşini kaybetti. 2 yıl önce …

Sınırsız Hosting