Ana Sayfa / İlginç / Yalnız Kurt 1. bölüm izle atv

Yalnız Kurt 1. bölüm izle atv

Yalnız Kurt 1. bölüm izle, Yalnız Kurt yeni bölüm izle. atv Yalnız Kurt izle. Yalnız Kurt dizisi seti nerede, nerede çekiliyor ve Yalnız Kurt oyuncuları kim ve konusu. Yalnız Kurt oyuncuları ve konusu izleyicilerin gündeminde yer alıyor. Çağatay Tosun’un yönetmeliğini gerçekleştirdiği Yalnız Kurt dizisi bu akşam ilk bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin oyuncu kadrosunda bir çok isim yer alıyor. Peki Yalnız Kurt oyuncuları kimler ve konusu nedir?

Yalnız Kurt 1. bölüm izle atv. 28 Ocak yalnız kurt izle atv başladı. Yalnız Kurt’ta başrol oyuncusu kim, dizinin konusu ne? Yalnız Kurt ne anlatıyor ve Yalnız Kurt aynı kurtlar Vadisi gibi mi? Yalnız Kurt dizisi bu akşam yayın hayatına başlayacak. İlk bölümü ile izleyicilerle buluşacak olan dizi ATV’de yayınlanacak. Murat Koca ve Ali Alper Erze, Yalnız Kurt dizisinin senaryosunu kaleme alıyor. Peki Yalnız Kurt oyuncuları kimler?


YALNIZ KURT OYUNCULARI
Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay, Murat Han, Kürşat Alnıaçık, Polat Bilgin, Hilmi Özçelik, Yaprak Medine, Gökten Oktay Göztepe, Almina Günaydın.


YALNIZ KURT KONUSU NEDİR?
Güçlü hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla çok yakında seyirciyle buluşacak olan dizi; Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutarak; Amerikan Barış Gönüllülerinin Türkiye’ye gelişinden itibaren yaşanan darbeleri, ihanetleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alacak.

50’LERDEN BUGÜNE

1950’lerden günümüze uzanan birçok olayın konu edileceği dizide; 15 Temmuz hain darbe girişimine nasıl ve neden gelindiği de ortaya koyulacak. İzleyicinin kafasındaki birçok soru işareti aydınlatılacak.

CİHAN ÜNAL (DAVUT BAHADIR (KUMANDAN)

Ben DavutBahadır. Nam-ı diğer Kumandan… Eski asker ve istihbaratçıyım. Tam seksen bir yaşındayım. Ömrümü bir canavarla mücadele etmeye adadım, onu yenmeyi başaramadım. Pes etmedim, meşrebimde yok! Tanrı’dan tek isteğim ölmeden, Golyat denen canavarın, onun kanlı örgütlerinin, kirli ellerinin bu kadim topraklardan sökülüp atıldığını görmek.

HASAN DENİZYARAN (ALTAY KURTOĞLU)

Adım Altay Kurtoğlu. Anne babamı gözümün önünde öldürdüklerinde sekiz yaşındaydım. Beni de öldürmek istediler, beceremediler; hayatta kaldım. Yirmi sene boyunca sokaklarda, yasadışı dövüşlerde ölümü aradım; karşıma çıkan ölüm değil geçmişim oldu. Artık anne babamın katilleri kim, biliyorum. Artık, ülkemin güzel çocuklarını yetim ve öksüz bırakan kim, biliyorum. İntikam ateşiyle yanıyorum.

DAMLA COLBAY (ESRA TÜRKMEN)

Benim adım Esra Türkmen… Babam karanlık işlere bulaşmış bir adamdı; hem kendisinin hem annemin ölümüne sebep oldu. Henüz on iki yaşındaydım. Viking tuttu elimden… Korudu, okuttu, öğretti, beni bir Yetim Kurt olarak, bu ülkeye hizmet etmem için yetiştirdi. Yetim Kurtların hayatında aşka yer yok dedi. Ama ben dinlemedim; âşık oldum.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting