Ana Sayfa / Kadınca / Yapay zekalı parfüm

Yapay zekalı parfüm

Yapay zekalı parfüm sizin ruh dünyanıza göre koku salıyor. Parfümün en akıllısı üretildi. teknoloji ve bilim bir araya gelince ortaya ilginç ürünler de çıkmaya devam ediyor. Ninu adlı bir teknoloji şirketi kullanıcıların talep üzerine kendi özel parfümlerini oluşturmalarına olanak tanıyan yapay zeka destekli bir akıllı parfüm üretti. İçerisinde birçok aroma içeren püskürtücü cihaz, iPhone telefonlara yüklenen bir uygulamayla kullanıcıların ruh haline göre kendi birden fazla koku üretmesine imkan tanıyor.

Bu parfüm o günkü ruh halinize göre koku verilor. Dünyanın ilk akıllı yapay zekalı parfümü tanıtıldı. Kozmetik sektörü de akıllanıyor ve bilim ve teknoloji ile destekleniyor. Ninu adlı bir teknoloji şirketi, bu yıl corona virüs pandemisi nedeniyle ilk defa online olarak düzenlenen CES fuarında, kozmetik sektöründe devrim yaratması beklenen akıllı parfümünü tanıttı.

İHTİYACA GÖRE KOKU SIKAN PARFÜM

Üç farklı koku kartuşu içeren cihaz, çeşitli koku notalarını değişik miktarlarda dağıtarak, kullanıcının ihtiyacına göre özel bir parfümün kullanılmasına olanak sağlıyor.

Bununla birlikte, cihaz iPhone’lara yüklenen Pierre adlı bir uygulama ile kontrol edilebiliyor. Bu şekilde kullanıcılar söz konusu notalarla milyonlarca koku tasarlayarak gün içindeki farklı ihtiyaç ve ruh hallerine göre farklı parfümler arasında geçiş yapabiliyor.

SÜRDÜRÜLEBİLİR İÇERİKLERDEN OLUŞUYOR

Ninu, ayrıca cihazın yapımında vegan ve sürdürülebilir içerikler kullandığını açıkladı. Parfümün içeriğinde bulunan bileşenlerin tamamen insan ve doğa sağlığına uygun olduğu belirtilerek; ftalat, sülfat ve paraben gibi zararlı maddelerin bulunmadığı ifade edildi.

Öte yandan Ninu’nun satışa çıkacağı tarih ve fiyatı açıklanmadı.

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Sınırsız Hosting