Ana Sayfa / İlginç / Attila Szalai yaşı, nereli ve kim?

Attila Szalai yaşı, nereli ve kim?

Futbolcu Attila Szalai aslen nereli, hangi takımdan Fenerbahçe’ye geldi ve yaşı kaç soruları. Fenerbahçe’nin bir süredir transfer görüşmelerini sürdürdüğü Macar savunma oyuncusu Attila Szalai, sağlık kontrolleri için İstanbul’a davet edildi.

Futbıolcu Attila Szalai Fenerbahçe’ye hangi takımdan geldi., yaşı, kim ve nereli. Fenerbahçe, bir süredir transfer görüşmelerini sürdürdüğü Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Apollon Limassol’un Macar stoperi Attila Szalai’de mutlu sona ulaştı. 22 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertliler tarafından İstanbul’a davet edilirken, bu durum Szalai’nin takımı Limassol’un resmi internet sitesinde de açıklandı.

Attila Szalai, önümüzdeki günlerde sağlık kontrolü için İstanbul’a gelecek,

ATTİLA SZALAİ NERELİ, YAŞI, KİM
Attila Szalai 20 Ocak 1998 tarihinde Macaristan’ın Budapeşte şehrinde dünyaya geldi. 22 yaşında olan, babasıyla aynı ismi paylaşan ve babası gibi futbolcu olan Attila Szalai, Macaristan’da Göd, Vac City ve Vasas genç takımlarında forma giydikten sonra 2012 yılında Rapid Wien tarafından antrenmanlara çağırıldı. 1 haftalık deneme sonrası Rapid Wien kulübü oyuncu ile sözleşme imzaladı.

İLİŞKİLİ HABERLER

Rapid Wien ile A takım seviyesinde 2016 yılında bir kez forma şansı bulan futbolcu, 1 Temmuz 2017 tarihinde ülkesinin takımlarından Mezokövesdi ile 3 yıllığına anlaştı. Macaristan liginde Mezokövesdi formasıyla 45 maça çıktı ve 2 gol attı. 2019 yazında Apollon Limassol FC’e transfer olan 1,92 boyundaki stoper, fiziği ve 2 ayağını kullanabilmesiyle ön plana çıktı.

Macaristan Milli Takımı U16, U17, U19 ve U21 kategorilerinde forma giyen Attila Szalai, A takım seviyesinde de Macaristan Milli takımının formasını 8 kez giydi. UEFA Uluslar Ligi B grubunda 03.09.2020 tarihinde oynanan Türkiye – Macaristan maçında da 90 dakika forma giydi.

İlginizi Çekebilir

Seyahat öncesi araç bakım tüyoları

Yola çıkmadan arabanın nesine bakılır, uzun yol öncesi araç bakım tüyoları neler kontrol edilmeli. Seyahat …

Sınırsız Hosting