Ana Sayfa / Kadınca / Yargı’ya Seda Türkmen ve Özlem Türay girdi

Yargı’ya Seda Türkmen ve Özlem Türay girdi

Yargı dizisi yeni katılan oyuncular ve rolleri. Ferit kaya7dan sonra Seda Türkmen ve Özlem Türay da yargı dizisi kadrosuna katıldı. yargı son bölüm ful izle, Yargı yeni bölüm izle aramaları arttı.Yeni sezon çekimleri başlayan Yargı dizisinin oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Diziye son olarak Seda Türkmen ve Özlem Türay dahil oldu. Türkmen dizide komiser Eren’in kız arkadaşı Dilek’i, Türay da abla Filiz rolünü oynayacak.

Yargı dizisi bu sezon katılan yeni oyuncular ve karakterleri. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrolünü paylaştığı Yargı dizisinin 3. sezon çekimleri başladı. Oyuncunun kadrosunun genişlediği diziye son olarak Seda Türkmen ve Özlem Türay dahil oldu.

KOMİSER EREN’İN SEVGİLİSİ GELİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Ali Bilgin’in yönettiği, Sema Ergenekon’un ise yazdığı Ay Yapım imzalı dizin Uğur Aslan’ın oynadığı Eren komiserin sevgilisi Dilek ve ablası Filiz hikayeye geliyor. Dilek rolünü Seda Türkmen, abla Filiz rolünü ise Özlem Türay canlandıracak.

Türay, geçtiğimiz günlerde yine Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı ile görüşmüş ancak kadroya dahil olmamıştı.

FERİT KAYA DA DAHİL OLMUŞTU

Öte yandan ödüllü oyuncu Ferit Kaya da Yargı’nın kadrosuna dahil oldu. Başarılı oyuncu dizide “Can” rolünü oynayacak. Diziye daha yeni ismin katılıp katılmayacağı ise bilinmiyor.

Seda Türkmen ve Özlem Türay, Yargı dizisinin kadrosuna dahil oldu

Özlem Türay

Seda Türkmen ve Özlem Türay, Yargı dizisinin kadrosuna dahil oldu

Seda Türkmen

Seda Türkmen ve Özlem Türay, Yargı dizisinin kadrosuna dahil oldu

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting