Ana Sayfa / Yaşam / Yasin diskalifiye mi edilecek?

Yasin diskalifiye mi edilecek?

Barış ile Yasin yumruk yumruğa kavga etti kim diskalifiye edilecek Survivor 2020’de sorusu. Survivor 2020 Gönüllülerde ödül oyununda Barış ile Yasin birbirine girdi şiddet içerikli sahneler yaşandı. Acun Ilıcalı, Yasin Barış kavgası sonrası kimi diskalifiye edecek yoksa iki isim de yarışmadan gönderilecek mi?

Survivor 2020 Yasin Barış kavgası izle kim haklı kim haksız. Yasin ile Barış kavgası ve diskalifiye beklentisi. Survivor 2020 ikinci dokunulmazlık oyununu ünlüler kaybetti. Emre ile Ezgi ikisi de aday olabilir. Ancak asıl olay kavga sahneleri. Gönüllülerde Barış ile Yasin yumruk yumruğa kavga etti o anlar ekrana geldi.

BARIŞ MI YASİN Mİ DİSKALİFİYE OLACAK

Şimdi yarışmayı izleyenler soruyor. Acun Ilıcalı bu kavga sonrası bir diskalifiye kararı verecek mi eğer verirse bu isim Barış mı yoksa Yasin mi olacak. Her iki yarışmacının da birbirlerine daldığı görülüyor. Hatta diğer yarışmacılar Yasin’i sakinleştirmek için büyük çaba gösteriyor. Şimdi Herkes hangi ismin diskalifiye olabileceği üzerine yorum yapıyor.

SERCAN İYİ

Acun’un açıklaması. “Sercan sakatlandı, oynayamıyor ama durumu kötü değil, herkesin korktuğu bir durum çıkmadı. Sercan geliyor, ben oynayamayacağım diyor, hastaneden geliyor. Tamam diyoruz. Ödül ne? Dominik’in en güzel 2-3 evinden biri. O evi yarışmacılarımız için ayarlamıştık bu arada, gündüzleri de oradayız. Bal tutan parmağını yalar.”

SURVİVOR YASİN NERELİ, YAŞI, NECİ

Yasin Obuz nereli ve kaç yaşında? Survivor’ın favori yarışmacılarından bir tanesi olan ve adadaki performansıyla dikkatleri üzerine toplayan Yasin Obuz hakkındaki detaylar araştırılıyor. Yasin Obuz, yarışmanın ilk gününden itibaren sergilediği tavırlar ile izleyicilerin yakından takip ettiği isimler arasında. Peki Survivor 2020 gönüllüler takımında yer alan Yasin Obuz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Yasin Obuz’un boyu ve kilosu başta olmak üzere hakkında merak edilenler…

SURVİVOR YASİN OBUZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

21 Kasım 1988’de Diyarbakır’da doğan ve 3 kardeşi olan Yasin Obuz, çocukluğundan bu yana spor yapıyor.

İşte hayatı;

Survivor Yasin nereli? Survivor 2020 gönüllüler takımında yer alan Yasin Obuz kimdir, kaç yaşında ve mesleği ne?
SURVİVOR YASİN KİMDİR?

İlk spor lisansı 1998’de çıkan Obuz, amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı.
Üniversitede mutfağa merak saldığı için yemek yapmayı öğrenmeye başladı. Yemek yaparken mutlu olduğunu fark eden Yasin, bir dönem Rusya St. Petersburg’da yaşadı ve yaklaşık olarak 20 ülke gezdi. Gittiği ülkelerin mutfak kültürlerini, eğlence tarzlarını, yaşayış biçimlerini gözlemledi. Şimdi kendisine ait küçük bir işletmesi var.

Geçen sezon Masterchef yarışmasına katılan Yasin bu şekilde Survivor’a seçildi. Bunların yanı sıra, çocukluğunda 2 yıl jimnastik yaptı, voleybol ve basketbol da oynadı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde okuyan Obuz, üniversite yıllarında ise spor olarak fitness yaptı.

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Sınırsız Hosting