Ana Sayfa / Kime Ait / Yılbaşı öncesi ehliyet affı

Yılbaşı öncesi ehliyet affı

Yeni yıl öncesi ehliyet affı beklentisi arttı. Alkolden ehliyetini kaybedenler ehliyet affını ve ehliyet sicil affını bekliyor. Sürücü belgesini kaptıranlar ehliyet affı için tetikte.

Yılbaşı öncesi ehliyet affı gündemde. Binlerce sürücü ehliyet affı haberlerine yoğunlaşmış durumda. Haber Müdürü sitesi olarak biz de ehliyet affı ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Ehliyet Affı var mı, kimleri kapsayacak? Ehliyetimi nasıl geri alırım? Ehliyet Affı 2022 ne zaman çıkacak?.
Ehliyet Affı 2022 ile ilgili detaylar binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. Sıklıkla Twitter’da gündem olan Ehliyet Affı çıkacak mı sorusunun cevabı merak konusu oldu. Trafik kurallarına uymadıkları için ehliyetlerine el konulan kişilerin gözleri ehliyet affında. Peki Ehliyet Affı var mı? Ehliyet Affı 2022 kimleri kapsayacak? Detayları haberimizde…

Ehliyet Affı 2022 ne zaman çıkacak? sorusunun cevabı sıklıkla aratılıyor. Trafikte araç kullanırken kurallara uymadıkları için ehliyetleri alınan binlerce kişinin gözü Ehliyet Affı çıkacak mı sorusunun cevabında. Sosyal medyada özellikle Twitter’da sürekli gündem olan Ehliyet Affı kimleri kapsayacak? İşte merak edilenler…

EHLİYET AFFI NE ZAMAN ÇIKACAK?

Öncelikle şunu belirtelim ki ehliyet affının 2022 senesi içerisinde geleceği tahmin edilse de 2022 ehliyet affı hakkında henüz net bir açıklama yapılmadı. Ehliyet affı ile ilgili açıklama yapıldığında haberimizde okuyabilirsiniz.

ALKOLDEN ALINAN EHLİYETE AF VAR MI?

Alkollü araç kullanma sebebiyle el konulan ehliyetler hakkında net bir bilgi olmamakla beraber sürücü belgelerini geri almak isteyen kişiler trafik birimine ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne dilekçe ile başvuruda bulunabilirler.

EHLİYET SİCİLİ NE KADAR SÜREDE SİLİNİR?

Ehliyet ceza puana 1 yılın sonunda silindiği gibi aynı zamanda sicilinize etkisi de yıllık olmaktadır.

EHLİYETİMİ NASIL GERİ ALABİLİRİM?

Trafik kurallarına uymadıkları için ehliyetlerine el konulan kişiler sürücü belgelerini geri alabilmek için el koyan trafik birimine veya en yakın Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne alıkoyma süresinin bittiği tarihten itibaren dilekçe ile başvuruda bulunarak geri alabilirler.

İlginizi Çekebilir

Bakır fiyatları zamlanıyor

Bakır zamlandı. bakı fiyatları yükselişte. Bakırı tonu 12 bin doları geçebilir. Emita fiyatlarında yükseliş, sanayi …

Sınırsız Hosting