Ana Sayfa / İlginç / Youcef Belaili GS’ye imza atıyar

Youcef Belaili GS’ye imza atıyar

Youcef Belaili aslen nereli, kaç doğumlu, hangi takımlarda oynadı ve nasıl bir futbolcu sorusu, Sarı kırmızılı takımın Cezayirli kanat oyuncusu Youcef Belaili’nin transferinde son aşamaya geldiği iddia edildi.

Youcef Belaili yıllık 400 bin Euro garanti paraya Galatasaray’a imza atıyor haberleri. Galatasaray’da transfer gündeminde hareketli saatler yaşanıyor. 27 yaşındaki Youcef Belaili transferinde imza aşamasına gelindiği öne sürüldü.

Sarı kırmızılıların Cezayirli kanat oyuncusu Youcef Belaili transferinde imza aşamasına geldiği iddia edildi.
Cezayir basınındaki haberlere göre, Galatasaray yönetimi bir süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Youce Belaili transferinde imza aşamasına geldiği iddia edildi.

youcef belaili aslen nereli, yaşı ve kimdiri
Galatasaray’ın Yeni Sol Beki Youcef Belaili Kimdir?

Galatasaray, sol bekte Nagatomo’nun alternatifini buldu. Tunus ligi ekiplerinden Esperance Tunis’te forma giyen Youcef Baili Galatasaray’a transfer oluyor! 27 yaşındaki Youcef Belaili, Cezayir’li. Sol bek ve sol kanat pozisyonlarında oynayabilen Youcef Belaili ile anlaşma tamam!

Kariyerinde daha önce Fransa Ligue 1’den Angers takımında da forma giyen Belaili, Galatasaray’da sol bekte görev alacak. Nagatomo’nun yedeği olarak düşünülen Belaili için bonservis bedeli ödenmeyeceği öğrenildi. Belaili yıllık 400 bin euro garanti ücret alacak.

İlginizi Çekebilir

YKS online sınav tarih ve bonuçları

YKS çevrimiçi sınav tarihi ve sonuçların açıklanacağı tarih. 2024 YKS online deneme sınavı giriş ve …

Sınırsız Hosting