Ana Sayfa / İlginç / Yunan sınırını kapattı göçmenlere

Yunan sınırını kapattı göçmenlere

Yunanistan göçmenlere sınırını kapattı yunan asker ve polisi sığınmacılara zor kullanmaya başladı. Avrupa yeni göçmen kriziyle yüzleşmeye hazırlanıyor. Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, Yunanistan-Türkiye sınırında bekleyen Suriyeli mültecilerin kaçak girişlerine izin verilmeyeceğini ve sınır güvenliğinin artırılacağını açıkladı

Göçmenler yunan sınırına dayandı Yunanistan Türkiye sınırına binlerce asker yığdı. Türkiye’nin Avrupa sınır kapılarını açması üzerine yaşanan hareketlilik sürüyor. Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis konuya ilişkin yaptığı açıklamada, güvenlik tedbirlerinin artırılacağını ve geçişe izin verilmeyeceğini vurguladı.

Miçotakis sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Türk-Yunan sınırında Yunanistan’a geçmeye çalışan gruplar toplandı. Şunu net bir şekilde belirtmem gerekmekte. Yunanistan sınırda hiçbir kaçak geçişe tahammül göstermeyecek ve sınırdaki güvenliği arttırıyoruz. Yunanistan’ın Suriye’deki olaylarla sorumluluğu yok ve başkalarının almış olduğu kararların sonuçlarına katlanmayacak” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting