Ana Sayfa / Kadınca / Yüzük 2018 trendleri

Yüzük 2018 trendleri

Kadınlar için takı yeme içme kadar önemlidir. Hele de yüzük denince adeta akan sular durur. Narin parmaklara özel işlemeli yüzük ne kadar da güzel yakışır. Hele 2018 modası olan her parmağa bir yüzük trendi giderek yayılıyor. Artık klasik takı modası yerine daha gösterişli ve işlemeli yüzükler daha çok ilgi çekiyor. Parmakların süsü, birlikteliğin nişanesi, aksesuar dünyasının şövalyesi…Yüzük, takı denince ilk akla gelen figürdür. “Yüzük parmağı” ifadesine özne olmuş, takı dilini bilenlere çok şey anlatan, her dönemde takı modasında değişik formlara bürünen ve hiç kaybolmayacak bir alışkanlık, hatta güçlü bir tutku.

Yüzük seçerken nelere dikkat etmeli diye sorabilirsiniz. Güzellik ve takı ayrılmaz ikilidir. Hanımların takı merakı yüzükle kendini gösterir. Yüzük seçerken parmaklarınızın durumu da önemlidir. Gelin bu makalemizde yüzük seçimi ve hangi parmağa nasıl bir yüzük almalı konusunu işleyelim. Yüzük gerçekten de en fazla kullanılan aksesuarlardan biri. Yaygın bir alışkanlıkla en fazla, “yüzük parmağa” yakıştırılsa da, orta parmak, işaret parmağı, serçe parmak ve baş parmağa da rahatlıkla takılan ve her dönemde farklı akımlarla karşımıza çıkan yüzükler, popülaritesini asla yitirmeyeceğini kanıtlıyor.
Yüzük modası

Her sezon şekil, malzeme, renk, ve kullanım şekli olarak değişkenlik gösterenyüzük modasında, şimdiki trend her parmağa yüzük takmak ve eklem yüzükleri.

Sıklıkla televizyon dizilerinden ilham alan takı modasında, şimdilerde en favori stil tüm parmakları yüzükle donatmak. Bu stilde daha çok ince ve zarif yüzükler tercih edilirken, kristal, cam, boncuk ve doğal taşlarla bezenmiş ışıltılı modeller de tercih edilebiliyor.

Bir çılgınlığa dönüşenher parmağa yüzük modasında bayrağı taşıyan midi yüzükler, altın sarısı renklerin yoğun olarak kullanıldığı, ve bir parmakta çoklu yüzüklerin de taşındığı bu çılgın akımın temsilcileri…

Pırlanta tasarımlarının da yapıldığı midi yüzükler ve eklem yüzükleri sayesinde ellerde ışıl ışıl ve çok sesli ifadeler görmek mümkün…

Yüzük modasıbir süre daha bu çok sesli ve kalabalık ifadeli stille beraber yürüyeceğe benziyor.

Stilinize uygun yüzükler
Telden kalpler, sonsuzluk işaretleri, çiçek motifleri ve daha pek çok yaratıcı ve keyifli simgelerin kullanıldığı bu incecik ama trend yüzüklere duyulan ilgi bir çığ gibi yayılıyor. Televizyon dünyasının ünlü simalarının öncülük ettiğiyüzük modasında sizin zevkinize de hitap edecek bir kombinasyon mutlaka vardır.
Baş parmağa yüzük
En klasikyüzük takma stili, yüzük parmağa takılan stil olsa da, günümüzde bu klişe hayli esnemiş durumda. Artık her parmakta yüzük görmek mümkün. Baş parmaklarımız da yüzükle tanıştı artık. Genelde ince hatlı ve halka formlu yüzüklerin takıldığı baş parmaklarımız, insanlık tarihi kadar eski bir aksesuar olan yüzükleri, son derece sıra dışı ve farklı bir ifadeyle taşıyor.

Çok yaygın bir inanış olmasa da yüzüğü baş parmağına takan kişilerin genelde radikal kararlar alabilen, özgür ruhlu insanlar olduğu söyleniyor.Baş parmağa yüzüktakmak elbette ki kişisel bir tercih. Belkibaş parmağa yüzük takan kişi, hiçbir mesaj vermek istemiyor da olabilir.

İster alyans, ister eklem, isterher parmağa yüzük, ister taşlı, ister iri, ister zarif .. Her ne amaçla takılırsa takılsın, yüzükler aksesuar ve takı denildiğinde, ilk akla gelen materyaller olmaya; erkek ve kadın ellerindeki hakimiyetlerini sürdürerek, parmakları süslemeye devam edecek.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting