Ana Sayfa / Genel / Zalgiris-Fenerbahçe Beko 25 Nisan maç saati

Zalgiris-Fenerbahçe Beko 25 Nisan maç saati

Fenerbahçe Beko, seride 2-1 önde bulunduğu zalgaris ile yarın yeni 25 Nisan deplasmanda yeniden karşılaşıyor. Euroleague Play-Off serisinin dördüncü maçında Fenerbahçe Beko, yarın Litvanya deplasmanında Zalgiris Kaunas ile mücadele edecek. Seride 2-1 önde bulunan sarı-lacivertliler, kazanması durumunda adını Final-Four’a yazdıracak.

25 Nisan Zalgiris-Fenerbahçe Beko basketbol karşılaşmasının saati ve canlı yayını. Fenerbahçe basketbol takımının yarınki Zalgiris maçının saati ve naklen yayını şimdiden aranmaya başladı.Euroleague Play-Off serisi dördüncü maçında Fenerbahçe, yarın TSİ 20.45’te Litvanya’da Zalgiris Kaunas ile karşı karşıya gelecek. İstanbul’dan 1-1 giden seride deplasmandaki ilk maçı kazanan sarı-lacivertliler 2-1 öne geçti. Seride 3 galibiyete ulaşacak takım 17-19 Mayıs’ta İspanya’nın Vitoria Gasteiz şehrinde düzenlenecek Final-Four’a yükselecek.

17. RANDEVU

Fenerbahçe ile Zalgiris Kaunas bugüne kadar 16 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 12 kez parkeden galip ayrılırken, Litvanya ekibi ise 4 kez rakibini mağlup etmeyi başardı. Bu sezon oynanan 5 müsabakanın 4’ünden Fenerbahçe galip ayrılırken, Zalgiris 1 kez yenebildi.

Fenerbahçe normal sezonu 25 galibiyetle ilk sırada bitirirken, Zalgiris ise 15 galibiyetle 8. sırada tamamlamıştı.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting