Ana Sayfa / Gündem / İngiltere’de derbi canlı yayını

İngiltere’de derbi canlı yayını

Manchester United-Manchester City derbi maçının saati ve Türkiye’den canlı izlenebilecek kanallar. İngiltere Premier Ligi dev derbi ManU-Manchester City maçının saati ve canlı yayın kanalı. İngiltere Premier Lig ‘de nefes kesen şampiyonluk yarışı devam ediyor. Son haftalara gelinirken düğümü çözmesi beklenen maçta Manchester United seyircisi önünde Manchester City’yi konuk edecek.

İngiltere’de dev derbi maçı başlıyor. Manchester United ile Manchester City arasındaki maçın başlama saati ve Türkiye7den maçın izlenebileceği kanallar 24 Nisan 2019.Zirvedeki Liverpool’un bir maç gerisinde yer alan City, güçlü rakibini devirmesi halinde bitime üç hafta kala yeniden liderliğe yerleşmiş olacak. Jurgen Klopp ve öğrencileri ise kritik gecede City’nin puan kaybını bekleyecek. Şampiyonlar Ligi bileti için ilk dört mücadelesi veren ManU, 13 maçlık bir yenilmezlik serisi yakaladıktan sonra düşüşe geçti. Ligde oynadığı son 5 maçın 3’ünü kaybeden Kırmızı Şeytanlar, son olarak Everton’a 4-0 mağlup oldu.

Dev maç öncesi Manchester United’da Antonio Valencia, Manchester City’de ise Claudio Bravo ve Kevin De Bruyne sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11’LER

Manchester United:  De Gea, Young, Smalling, Lindelöf, Shaw, Pogba, Matic, Herrera, Lingard, Rashford, Sanchez

Manchester City: Ederson, Walker, Stones, Laporte, Mendy, B.Silva, Fernandinho, D.Silva, Sane, Sterling, Agüero

24 Nisan Çarşamba TSİ 22:00’de başlayacak olan karşılaşma S Sport’tan naklen yayınlanacak

İlginizi Çekebilir

MEB, 20 bin öğretmen atama sonuçları

Son dakika MEB öğretmen ataması. MEB, 20 bin öğretmen ataması sonuçları. 2024 ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ! …

Sınırsız Hosting