Ana Sayfa / Kadınca / Zeynep Avcı nereli, neci (Almanya O Ses)
ALMANYA O SES'TEKİ ZEYNEP AVCI FIRTINA GİBİ ESİYOR

Zeynep Avcı nereli, neci (Almanya O Ses)

Almanya O Ses’teki Türk kızı Zeynep Avcı aslen nereli, yaşı, kimdir merak ediliyor. Zeynep Avcı Almanya’nın en iyi seslerinden biri olma yolunda. Almanya’da yaşayan Türk kızı Zeynep Avcı, performansıyla O Ses Almanya’ya damgasını vurdu. Güçlü sesiyle alkış toplayan Avcı, döndürdüğü 4 jürinin tüylerini diken diken etti. Tan Taşçı da sosyal medya hesabından paylaşım yaparak yarışmada şarkısını okuyan Avcı’yı tebrik etti.

Zeynep Avcı aslen nereli, yaşı, neci ve kim sorusu. Zeynep Avcı Almanya O Ses şyarışmasında fırtına gbi esiyor. Almanya’da yayınlanan The Voice of Germany yarışmasına katılan Türk kızı Zeynep Avcı, başarısıyla alkış topladı. Tan Taşçı’nın Yalan isimli şarkısını okuyan Avcı, performansıyla tüm jürileri döndürmeyi başardı.

JÜRİLERDEN TAM NOT ALDI
Güçlü sesiyle yarışmaya damga vuran Zeynep Avcı, jürileri kendine hayran bıraktı. Avcı’nın performansından çok etkilenen jüri üyeleri, kollarını uzatarak tüylerinin diken diken olduğunu gösterdi.

Zeynep Avcı, performansıyla O Ses Türkiye Almanya'ya damga vurdu

TAN TAŞÇI’DAN TEBRİK

Başarılı şarkıcı Tan Taşçı da yarışmada şarkısını okuyan Zeynep Avcı’ya sessiz kalamadı. Instagram hesabından paylaşım yapan Taşçı, “The Voice Germany (O Ses Almanya) da Yalan ile yarışan Zeynep Avcı’yı başarısından ve yorumundan dolayı kutlarım. Çok duygulandım” dedi.

Zeynep Avcı, performansıyla O Ses Türkiye Almanya'ya damga vurdu

Zeynep Avcı, performansıyla O Ses Türkiye Almanya'ya damga vurdu

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting