Ana Sayfa / Kadınca / Zeytinyağ karışımlı saç uzatma formülü
SAÇ UZATMA YOLLARI

Zeytinyağ karışımlı saç uzatma formülü

Zeytinyağı ile ne karıştırılırsa saç hızlı uzar ve saç bakımı yapılır diyen hanım okurlarımız için bu makalemiz. Saçımız bizim görüntümüzü tamamlayan en önemli unsurdur. Sağlıklı ve bakımlı saç hemen kendini belli eder. Bin yıllık şifa kaynağı zeytinyağı da işte saçlarımız için adeta bir şuruptur, iksirdir.

Kadınlar saçlarının uzamasını ister ve sürekli bakımlı olmasını arzular. her arzulu kadın için saç önemlidir. Peki zeytinyağı karışımlı şuruplar saçlarımızı hızlı uzatıp bakımını yapar mı diye sorabilirsiniz.

SİNAMEKİ İLE ZEYTİNYAĞLI KARIYIM HAZIRLAMA

Saçlarını uzatmak isteyenler için de zeytinyağı ayrıca bir çözümdür. Ancak tek başına kullanımı saç uzamasına yardımcı olmaz. Sağlıklı saçlar için birebirdir. Saçlarınızın sağlıklı olmasını sağladığı için de dolaylı yoldan saçlarınızın uzamasını sağlamaktadır.

hızlı saç için bakım ve iksir hzırlama

İçinde sinameki ve zeytinyağı bulunan kür ile saçlarınızın hızlı ve sağlıklı uzamasını sağlayabilirsiniz. İşte size harika bir saç uzatma tarifi:
1 çorba kaşığı sinamekiyi fazla olmayacak şekilde suyun içine atın ve kaynatın. İki dakika içerisinde kaynayacaktır, bu nedenle ocak başından ayrılmanızı tavsiye etmeyiz. Hazırladığınız sinameki ılındıktan sonra içerisine eczanelerde rahatlıkla bulabileceğiniz bemiks ampülü kırın. Suyun miktarı kadar da zeytinyağı ve tatlı badem yağını kür içerisine ekleyin. Karışımı saçlarınıza sürün ve gece bu şekilde uyuyun. Sabah uyandığınızda saçlarınızı durulayabilirsiniz. Bir haftada bir gün kullanmak üzere bu uygulamayı yapabilirsiniz. 8 hafta boyunca her hafta bu uygulamayı yapın ancak daha sonra saçlarınızı bir ay boyunca dinlendirmeniz gerekir. Yoksa saçlarınızı çok yorarsınız.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting