Ana Sayfa / Yaşam / Zinnur Büyükgöz nereli kim, neci

Zinnur Büyükgöz nereli kim, neci

Gebze’nin AKP’li belediye başkan adayı Zinur Büyükgöz aslen nereli, eğitimi ve neci bilgileri. Zinnur Büyükgöz haberleri ve Gebze belediye Başkanı olabilir mi sorusu? AK Parti Gebze belediye başkan adayı belli oldu. Kocaeli Belediye Başka Adaylarının açıklandığı listede Gebze belediye başkan adayı Zinnur Büyükgöz oldu. Uzun yıllardır Gebze’de Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yerine getiren Zinnur Büyükgöz kimdir merak ediliyor.

Zinnur Büyükgöz aslen nereli, kaç doğumlu ve neci bilgileri.  Gebze adayları ve belediye başkan adayları kimler biglisi. “Zinnur Büyükgöz kimdir” sorusu Kocaeli Belediye Başka Adaylarının açıklanmasının ardından araştırılmaya başlandı. 31 Mart seçimlerden AK Parti Gebze belediye başkan adayı olarak yer alacak Zinnur Büyükgöz ile ilgili bilgileri derledik.

AK PARTİ GEBZE ADAYI ZİNNUR BÜYÜKGÖZ KİMDİR, NERELİ?

Gebze Belediye Başkan yardımcısı Zinnur Büyükgöz, 4 Ocak 2019 günü, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Gebze Belediye Başkan adaylığı için başvuruda bulunmuştu. 11 Ocak Cuma günü Zinnur Büyükgöz AK Parti Genel Merkezi tarafından Gebze Belediye Başkan adayı olarak tebliğ aldı. Zinnur Büyükgöz Belde Planlama İnşaat Mühendisliği ve Müteahhitlik firmasının sahibidir. Büyükgöz, 2004 yılından beri Gebze’de Belediye Başkan Yardımcılığı görevindeydi.

İlginizi Çekebilir

Hırsızlık yaparken yakalanan ünlü voleybolcu

Hırsızlık yaparken yakalanan ünlü erkek voleybolcu ve sevgilisi kim? Eski erkek voleybolcu hırsızlık yaparken suçüstü …

Sınırsız Hosting