Ana Sayfa / Kadınca / Zuhal Topal’da diskalifiye olan yarışmacı

Zuhal Topal’da diskalifiye olan yarışmacı

Zuhal Topal, Sema Hanım’ı yarışmadan diskalifiye etti. Zuhal Topal’la yemekteyiz’de kavga çıktı bir yarışmacı diskalifiye oldu. TV 8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında kavga çıktı. Zuhal Topal yarışmacı Esma’ya “Kimse benim sınırlarımı zorlamasın” diyerek yol verdi. Zuhal Topal’la Yemekteyiz programındaki gergin anlar ekranlara yansırken Zuhal Topal’ı sakinleştirmek zor oldu. İşte Zuhal Topal’la Yemekteyiz’e damga vuran o anlar…

Zuhal Topal, Esma Hanım’ı yarışmadan attı. Zuhal Topal, yarışmacıyı diskalifiye etti programda gergin anlar yaşandı. Hafta içi beş gün TV 8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz isimli yemek yarışma programının son bölümünde seyirciyi şoke eden bir yarışmacının diskalifiye edilmesi olayı yaşandı. İsmet Bey’in hazırladığı masada ünlü sunucu Zuhal Topal ve yarışmacı Esma Hanım arasında sözlü tartışma yaşandı. Sinirlerin oldukça gerildiği anlarda Esma Hanım’ın masadan kalkıp gitmesi sonun başlangıcı oldu.

‘YEMEKTEYİZ’DE GERGİN ANLAR! YARIŞMACI DİSKALİFİYE OLDU

Zuhal Topal’la Yemekteyiz programı bu hafta oldukça gergin başladı. Yarışmacı Esma Hanımın davranışları ünlü sunucu Zuhal Topal’ı adeta çileden çıkardı. Esma Hanımın pazartesi gününden beri sergilediği tavır Zuhal Topal’ı kızdırdı. Esma Hanım’ın perşembe günü İsmet Bey’in hazırladığı masada yaptığı son davranışı bardağı taşıran son damla oldu.

Pazartesi gününden beri verdiği puanlar ve yaptığı yorumlarla gündemden düşmeyen yarışmacı Esma Ateş, 16 Haziran Perşembe günü yayınlanan son bölüme damga vurdu.

yemekteyiz-esma.jpg

ZUHAL TOPAL: YEMEK ZORUNDASIN

Agrasif tavırları nedeniyle sürekli uyarılan Esma Hanım, İsmet’ Bey’in yaptığı salatada soğan olduğu için yemek istemedi. Esma Hanım’ın bu sözleri üzerine daha fazla sinirlerine hakim olamayan Zuhal Topal, ”Yemek zorundasın” dedi. Bu net tavır karşısında ise Esma Hanım da ‘Bir kaşık aldım, tamam mıdır?” diye sordu.

Zuhal Topal da Esma Hanıma karşılık vererek, ”Benim sınırlarımı zorlama” diye tepki gösterdi. Esma Hanım ise Zuhal Topal ile arasında yaşanan gerilim sonrası masayı terk etti.

zuhal-topal.jpg

‘VERDİĞİ TÜM PUANLAR SİLİNECEK’

Program sonunda Zuhal Topal, ”Bizim başımıza ilk kez gelen bir şey bu. Kendisi şu dakikadan itibaren programda olmayacak. Onun bugüne kadar sizlere vermiş olduğu puanlar silinecek. Diğer yarışmacıların verdiği puanlar üzerinden bir hesaplama yapılıp, o puanlar ve benim puanlarım toplamında birinci belirlenecek” diyerek Esma Hanım’ın diskalifiye edildiğini açıkladı.

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZYARIŞMASININ BU HAFTAKİ YARIŞMACILARI KİMLERDİ?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında perşembe günü İsmet Bey yarıştı. Bugün yarışmacılar İsmet Bey’in evine konuk oldu. İsmet Bey hazırladığı yemekleri diğer yarışmacılara ve Zuhal Topal’a sundu. Yarışmacılar arasında bulunan Esma Hanım, İsmet Bey’in salatasında soğan olduğu için yemek istemedi. Esme Hanım Zuhal Topal ile tartışıp sofrayı terek edince de yarışmadan diskalifiye edildi.

Bu haftanın yarışmacıları:

1. gün yarışmacısı : İdil Hanım

2. gün yarışmacısı : Esma Hanım

3. gün yarışmacısı : Derya Hanım

4. gün yarışmacısı : İsmet Bey

5. gün yarışmacısı : Ahmet Bey

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting