Ana Sayfa / Kadınca / Zuhal Topal’in yeni villası, fiyatı

Zuhal Topal’in yeni villası, fiyatı

Zuhal Topal milyon dolarlık yeni villasına kavuştu. Zuhal Topal’ın yeni aldığı villa Acarkent sitesinde ve değeri 1,5 milyon dolar tadilatıyla birlikte Zuhal Topal’a 2 milyon dolardan fazlaya mal olacak. Şimdilerde Tv8 ekranlarında yayınlanan ‘Yemekteyiz’ adlı programın sunuculuğunu yapan Zuhal Topal, ailesiyle Acarkent’e taşınıyor. 1.5 milyon dolara tripleks villa alan ünlü sunucu, geniş kapsamlı bir tadilat başlattı.

Zuhal Topal ultra lüks villasına taşınmak için gün sayıyor. Yemekteyiz Programı sunucusu Zuhal Topal kazancını gayri menkule yatırdı 1,5 milyon dolarlık villa aldı villanın tadilatı içinde yüzbinlerce dolar harcıyor. Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre; ‘Yemekteyiz’ programının ünlü ismi, oyuncu Zuhal Topal; kazandıklarını gayrimenkule yatırmayı tercih etti. 1.5 milyon dolara Acarkent’ten tripleks villa alan Topal, taşınmadan önce geniş bir tadilata girişti.
Evlerini kendilerine uygun hale getirmeye çalışan Topal ve eşi Korhan Saygıner’in, sitenin sunduğu orman havasını çok sevdiği öne sürüldü.

ZUHAL TOPAL’IN EŞİ KİM VE NECİ?

Öte yandan 2008 yılında hayatını müzisyen ve prodüktör Korhan Saygıner ile birleştiren ünlü oyuncu, 2013 yılında da kızı Lina’yı kucağına almıştı.

Zuhal Topal kesenin ağzını açtı 1.5 milyon dolarlık yeni ev

İlginizi Çekebilir

En popüler kız ve erkek isimleri

Türkiye’de bebeklere konulan en popüler bebek ve kız adları Kız bebek ve erkek bebek isimleri …

Sınırsız Hosting