Ana Sayfa / Yaşam / 08.03 2018 reyting sonuçları

08.03 2018 reyting sonuçları

8 Mart reyting sonuçları herkes tarafından özellikle de tv patronları ve yapımcıları tarafından merakla bekleniyor. Reyting sonuçları 8 Mart 2018 hangi yapım birinci oldu ve Survivor 2018 TV 8 reyting sonucu ne oldu çokca soruluyor. 

8 Mart Perşembe reyting sonuçları ile ilgili anlık veri geldiği anda sitenizde olacak. TV 8 Survivor 2018 08.03. 2018 reyting sonucu da ilgiyle izleniyor. 8 Mart reyting sonuçları bekleniyor. Son haftalarda kötü bir performans sergileyen Diriliş Ertuğrul 28 Şubat reyting sonuçlarına göre AB ve 20+ABC1’de birinci olmuş ve en yakın rakibi Sen Anlat Karadeniz’e fark atmıştı. Aynı zamanda yeni başlayan dizi Börü ise kendine 6. sırada yer bulmuştu. Peki 7 Mart reyting sonuçlarında son durum ne? Diriliş Ertuğrul ve Sen Anlat Karadeniz reyting sonuçları ne durumda?
Dünyani 7 Mrat  Reyting sonuçlarıyla Diriliş Ertuğrul’u geride bırakan Sen Anlat Karadeniz, bu hafta kaçıncı olacak? İlk bölümünde adından söz ettiren Börü’nün ise reyting sonuçlarında kaçıncı sırada olacağı merak konusu oldu.

REYTİNG 7 MART SONUÇLARI

7 Mart reyting sonuçları açıklandı. TOTAL bazda Sen Anlat Karadeniz birinci oldu.

İlginizi Çekebilir

Gaziantep’te kazada astsubay öldü

Gaziantep son dakika kaza haberi hayatını kaybeden Astsubay adı ve nereli bilgisi. Gaziantep’te yolcu midibüsü …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting