Ana Sayfa / Gündem / 2 Kasım’da öğretmenler iş bırakıyor

2 Kasım’da öğretmenler iş bırakıyor

Öğretmenler iş bırakıyor 2 Kasım’da. Hangi sendikaya bağlı öğretmenler iş bırakacak sorusu. Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı da patlamayla ilgili harekete geçti. Savcılık tarafından patlamaya ilişkin soruşturma başlatılırken, 3 savcıya görevlendirme yapıldı.

Öğretmenler 2 Kasım iş bırakacak.

CHP 5 KİŞİLİK HEYET GÖNDERDİ
Patlamanın ardından ana muhalefet partisi CHP de 5 kişilik ekip oluşturarak bölgeye gönderdi.

“CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YAKINDAN TAKİP EDİYOR”
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından, Amasra’daki maden kazasına ilişkin yapılan açıklamada, “Olayın aydınlatılması ve nedeninin tespit edilmesine yönelik incelemeler devam ederken mahsur kalan maden işçilerimizin kurtarılması için çalışmalar ivedi bir şekilde sürdürülmektedir.” ifadelerine yer verildi.

Cumhurbaşkanlığı’nın resmi sayfasından yapılan paylaşımda ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çalışmaları yakından takip ettiği belirtilerek, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bartın ilimizin Amasra ilçesinde meydana gelen maden ocağı patlaması ile ilgili süreci ve tüm kurumların katıldığı çalışmaların koordinasyonunu yakından takip etmektedir” denildi.

İlginizi Çekebilir

İstihdam fuarı Kayseri’de

İşsizler için iş bulma fuarı Kayseri’de düzenlendi. Kayseri İstihdam fuarı ilgi çekti. Kayseri Valiliğinin öncülüğünde …

Sınırsız Hosting