Ana Sayfa / İlginç / 2019 Polis Akademisi alım tarihi

2019 Polis Akademisi alım tarihi

Polis Akademisi alım tarihi 2019. EGM son dakika haberleri. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yeni bir duyuru yayımlandı ve PMYO ve POMEM eğitim sonu sınav duyurusuna yer verildi… Söz konusu sınavların Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsünde düzenleneceği bildirildi. PMYO ve POMEM eğitim sonu sınavına girecekler adayların belirtilen tarih ve saatte sınav merkezinde olması talep edilmektedir.

2019 PMYO ve pOMEM alım tarihleri başvurular ve polis akademisi alım şartları.İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGMPolis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) ve Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) eğitim sonu sınav duyurusu yayımlandı.

Polis Meslek Yüksekokullarından ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinden mezun olanların disiplin, sağlık, ders ve sınav işlemleri (v.b farklı sebeplerle) tamamlanan adayların sınav tarihi açıklandı.

3 Haziran 2015 tarihinde yayımlanan 29375 Sayılı Resmi Gazete’de bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolarına Polis Memuru ve Komiser Yardımcısı Rütbelerine Aday Memur Olarak Atanacaklara Uygulanacak Sınav Yönetmeliği kapsamına göre sınavların 22 Temmuz 2019 tarihinde sınavın düzenleneceği duyuruldu.

PMYO ve POMEM sınav tarihleri ise;PMYO mezunları için saat:09.30

POMEM mezunları için saat: 10.00

olarak açıklandı ve sınava gireceklerin belirlenen yer ve zamanda hazır olmaları talep edildi.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda ise;

“Polis Meslek Yüksekokullarından ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinden mezun olup, değişik sebeplerle işlemleri tamamlanan (disiplin, sağlık, ders ve sınav işlemleri, mahkeme kararıyla dönen vb.) adayların sınavları; 03 Haziran 2015 tarihli ve 29375 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolarına Polis Memuru ve Komiser Yardımcısı Rütbelerine Aday Memur Olarak Atanacaklara Uygulanacak Sınav Yönetmeliği” hükümleri gereği Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsünde  22 Temmuz 2019 tarihinde PMYO mezunları için saat:09.30’da, POMEM mezunları için saat: 10.00’da yapılacaktır.” denildi.

İlginizi Çekebilir

Kedi çiçeği gerçek mi?

Kedi çiçeği var mı, kedi çiçeği nerede yetişiyor soruları. çiçekler ve ilginç  bitkiler. kedi Çiçeği …

Sınırsız Hosting