Ana Sayfa / Yaşam / 5. Bölüm Game of Thrones 7. sezon internette mi?

5. Bölüm Game of Thrones 7. sezon internette mi?

Gameof Thrones 5. bölüm son bölüm 7. sezon yayınlandı mı internete düştü mü sorusu sorulmaya başlandı. Game of Thrones yeni bölümleri internete anında düşüyor, Game of Thrones yeni bölüm veren internet siteleri çok aranıyor. TV dünyasının en pahalı dizilerinden olan Game of Thrones (her bölüm yaklaşık 10 milyon dolar) sayesinde 3 Emmy kazanan Clapton, Jon Snow ve Gece Bekçileri’nin kıyafetlerinin aslında çok basit bir şekilde yapıldığını söyledi.

Game of Thrones 7. Sezon 5. bölüm yayınlayan internet siteleri hangileri diye soruluyor.

Clapton, “Karakterlerin kostümlerinde Ikea’dan faydalanıyorum. Buradaki birçok kürk aslında Ikea’dan satın alınan halılardan oluşuyor” dedi. Clapton, kısıtlı bütçeden dolayı böyle bir hamle yaptığını söylerken, “Bizim ekibimiz satın alınan halıları kesiyor, boyuyor ve bunları giyilebilir bir kostüm haline getiriyor. Bütçeler çok büyük ama bütçeler hakkında şöyle bir gerçek var, asla zaman yetmez” yorumunu yaptı.
Game of Thrones 7. sezon 5. bölüm fragmanı kısa sürede dizi takipçileriyle buluştu. HBO’nun resmi sayfası üzerinden yayınlanan fragman yine çok konuşulacak detayları gözler önüne serdi. 30 saniye süren Game of Thrones yeni bölüm fragmanında özellikle Daenerys’in öfkeli tehdidi büyük bir merak uyandırdı. Karşısındaki orduya diz çökmelerini ve kendisine katılmalarını söyleyen Daenerys, reddetmeleri halinde öleceklerini ekliyor. İşte ‘Ejderhaların Kanı’ isimli Game of Thrones 7. Sezon 5. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar!
4. BÖLÜM İNTERNETE NASIL SIZDI?
Tüm dünyada en çok izlenen aktif dizilerden birisi olan Game of Thrones tüm hızıyla yoluna devam ediyor. Son olarak resmi olarak geçtiğimiz Pazar gecesi 7. sezon 3. bölümü yayınlanmıştı. Bir hafta sonra aynı gün yayınlanması beklenen 4. bölüm bugün sürpriz bir şekilde internete düştü. Öte yandan şu anda merak edilen şey ise bu sızıntının kaynağı. Gelen bilgilere göre bu sızıntının kaynağı HBO’nun dağıtım ortağı gibi görünüyor.

‘BU CİDDİ BİR SORUN’
Dağıtım ortağı Star India’nın güvenlik sorunları nedeniyle bölüm internete sızdırılmış. Zaten sızdırılan bölüm boyunca şirketin logosu filigranlanmış şekilde görünüyor. Star India sözcüsü, yaptığı açıklamada 4. bölümün sızdırıldığını doğruladı. Sözcü, “Bu ihlali çok ciddiye alıyor ve sebebin çabucak belirlenmesi için teknoloji ortağımız ile derhal adli soruşturma başlatmış bulunuyoruz. Bu ciddi bir sorun ve uygun yasal düzeltici önlemler alıyoruz.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting