Ana Sayfa / Kadınca / 9 Nisan İşte Benim Stilim elenen ve birinci

9 Nisan İşte Benim Stilim elenen ve birinci

İşte Benim Stilim son elenen 9 nisan 2017 ve İşte Benim Stilim haftanın birincisi. İşte Benim Stilim Duygu haftanın birincisi oldu mu sorusu. Son İşte Benim Stilim elenen isim ve 9 nisan haftanın birincisi. Tv8’in fenomen yarışma programı İşte Benim Stilim 9 Nisan Pazar Haftanın Finalinde Kim Elendi. Kim Birinci oldu. Günün Konsepti Dans Günün Konukları Fikret Dedeoğlu, Demet Aktaş ve Şiva işte 9 Nisan Pazar Haftanın Finalinde Neler Yaşandı. Kim Veda Etti Kim Birinci oldu?

İşte Benim Stilim dün akşam elenen 9 nisan 2017. Tv8 Ekranlarının En Çok İzlenen programlarından İşte Benim Stilim 9 Nisan Pazar Haftanın Finalinde Kim Elendi Kim Birinci oldu.Fenoman yarışma programı İşte Benim Stilimde Bu Hafta Konuk Juri Üyeleri Fikret Dedeoğlu, Demet Aktaş ve Şiva oldu. Haftanın Konsepri ise Dans Oldu. Juri Koltuğunda ise Ivana Sert Kerimcan Durmaz Ve kemal Doğulu Öykü Serter’in Sunumuyla Ekrana Gelen İşte Benim Stilim Haftanın Finalinde Neler Yaşandı. Juri Üyelerinden En Yüksek Puanı Kim Aldı. Haftanın Birincisi Kiöm Oldu. İşte Benim Stilim Haftanın Finalinde Neler yaşandı.

İŞTE BENİM STİLİM HAFTANIN FİNALİNDE KİM HAYALLERİNE VEDA EDECEK?

Fenoman Yarışma programı İşte Benim Stilim 9 Nisan Pazar haftanın finalinde kim hayallerine veda edecek. detaylar geldikçe yüklenecek?

Emine Hanım Karadeniz şovuyla hem juri üyelerine hemde yarışmacıları oldukça etkileyen Emine hanım tüm juri üyelerinden 10 puan alarak zirveye oturdu haftanın birincisi Emine’mi olacak.Emine Karadeniz Dansıyla herkesi büyülemeyi başardı. Ve tüm juri üyelerinden 10 puan aldı.haftan,ın birincisi Eminemi oldu.

Podyuma muhteşem bir giriş yapan Duygu Tüm Yarışmacıları oldukça şaşırttı herkesi kendine hayran bırakan Duygu Juri Üyelerine oldukça şaşırtmayı Başardı. Haftanın Birincisi Duygu’mu olacak Yoksa Emine’mi olacak. Juri üyelerinden tam puan alan İki Yarışmacıdan haftanın birincisi kim olacak.

İşte Beninm Stilim Duygu Çevik 48 Puanla İşte Benim Stilim Programının birincisi olarak 10 Bin Tl’nin sahibi oldu.

Eleme potasına düşen üç isim Bahar Tuğba ve Dilara Oluyor Üç İsimden hangisi işte benim stilim Programı hayallerine veda edecek isim olacak.yarışmacı arkadaşları tarafından eleme potasından çıkartılan isim Dilara Oluyor. Dilara’nın kurtulması sonrası Eleme Potasına iki isim düşüyor. Bahar’mı Tuğba’mı İşte Benim Stilime kim veda edecek.işte benim stilim programına veda eden isim Tuğba Çiğdem oluyor. Ve Hayallerine veda ediyor.

İŞTE BENİM STİLİM GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER YAŞANDI:

işte benim stilim geçtiğimiz hafta birinci olan yarışmacı Merve Sevin oldu. Merve Sevin aynı zamanda 10 bin tl’lik para ödülününde sahibi oldu. Geçtiğimiz hafta İşte Benim Stilim programına veda eden isim ise Selin Baygüneşli olmuştu. geldiği ilk haftada elenerek İşte Benim Stilim Programına veda aetmişti.

İŞTE BENİM STİLİM NUR YERLİTAŞ GERİ DÖNECEKMİ?

Nur Yerlitaş, geçtiğimiz hafta diğer jüri üyesi Ivana Sert’le tartışmış ancak ardından yapımcılar araya girince geçici bir barış sağlanmıştı. Nur Yerlitaş, İşte Benim Stilim programını bu kavgadan sonra bıraktı söylentileri çıkmıştı. Bunun üzerine Yerlitaş katıldığı bir tv programında İşte Benim Stilim’i kesin olarak bıraktığını açıklayarak şu sözlerle devam etti: “Ölümü geri alabiliyor musunuz? Benim ruh sağlığım çok önemli, ruh sağlığım bozuk. Nur Yerlitaş kurudu anlayın beni. O program benim çocuğum, benim oraya emeğim çok. Hiç mütevazi olamayacağım.

Artık jüride olmayacağım ileride Tv’de olursam haftada bir olabilir artık istemiyorum dedi.” Kerimcan’dan rahatsız olduğu iddialarına yanıt veren Nur Yerlitaş “Ben kabul etmesem, istemeseydim Kerimcan jüride oturamazdı. Böyle bir şey yok. Kerimcan’ı seviyorum, gayet naif bir çocuk.’ Dedi. Ünlü modacı, geçtiğimiz hafta da diğer jüri üyesi Ivana Sert’le tartışmış ancak ardından yapımcılar araya girince geçici bir barış sağlanmıştı.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting