Ana Sayfa / Yaşam / O Hayat Benim yeni Salı 20’de

O Hayat Benim yeni Salı 20’de

FOX TV O Hayat benim Salı Günü saat 20’de yayınlanacak. O hayat benim final yapacak. O hayat benim pazar günü 9 Nisan neden yayınlanmadı yeni bölüm belli oldu. Fox Tv’nin en çok izlenen dizilerinden O Hayat Benim 9 Nisan Yeni Bölüm Varmı Yokmu Ne Zaman Yayınlanacak?yayın günü değişen O Hayat Benim Dizisi 11 Nisan Salı Günleri Fox Tv Ekranlarında yayınlanacak?

O hayat benim salı 20.00 Fox tv’nin en çok izlenen dizilerinden O Hayat Benim 9 Nisan Pazar yeni bölüm varmı yokmu başrollerini Ezgi asaroğlu ile Keremcem’in paylaştığı O Hayat Benim dizisi yeni bölümü 11 nisan Salı akşamaı saat 20:00’da fox tv ekranlarında özetsiz olarak ekranba gelecektir düşen reytingler sonrası kanal yönetimi böle bir uygulamaya gitmek zorunda kaldı. o hayat benim yeni gününde izlenen başarıyı gösteremez ise dizi final yaparak yayın hayatına son verecek.

O HAYAT BENİM YENİ BÖLÜM NELER OLACAK:

Efsun’la Arda’nın ilişkisi, evliliği, aşkı sonsuza dek bitmek üzere! Zeynep’in yalanları sürdükçe… Ne Bahar ne de Ateş’in gücü gerçekleri ortaya çıkarmaya yetmediği müddetçe… Arda’nın tek şansı Efsun’u alıp herkesten ve tüm bu yalanlardan uzak tutabilmek, ve Zeynep’i köşeye sıkıştıracak bir tuzak planlamak. Peki ya Hülya? Kenan’ın onu elinde tuttuğunu öğrenseler de bu kez eli kolu bağlı olan Mehmet Emir, Asım ve Ateş… Hülya’nın kendini kurtarmaktan, Kenan’a cezasını kendi elleriyle vermekten başka çaresi yok. Ama ne pahasına? Atahanları kaçınılmaz ve trajik akıbetlerinden kim koruyabilir artık?
O HAYAT BENİM OYUNCULARI:

KEREMCEM, EZGİ ASAROĞLU, CEREN MORAY, OYA BAŞAR, SİNAN ALBAYRAK, AHU SUNGUR, ZERRİN SÜMER, DENİZ CELİLOĞLU, CEM ÖZER, CAHİT GÖK, ERDAL CİNDORUK, SERKAN ŞENALP, OZAN GÜLER, AYÇİN İNCİ, GÖKHAN METE, BERİL KAYAR

O HAYAT BENİM KONUSU:

Mehmet Emir ve Hasret birbirine aşık iki gençtir. Ancak Hasret’in babası Yusuf, evlenmelerine karşı çıkar. Kızının hamileliği de ortaya çıkınca çıldırır ve iki genci ayırır, Mehmet Emir’ e de Hasret’in öldüğünü söyler. Hasret doğum yapınca bebek elinden alınır. Yusuf, bebeği büyütmesi için yardımcısı İlyas’a teslim eder. Adı Bahar olur, İlyas’ın Efsun adında bir bebeği daha vardır. İlyas ve karısı Nuran Efsun ve Bahar’ı kardeş gibi büyütürler. Aradan yirmi yıl geçer. Yusuf vicdan azabıyla Bahar’ı babası Mehmet Emir’e götürmeye karar verir.

Gecekonduda büyüyen Bahar ‘gerçek hayatına’ kavuşacaktır nihayet. Hayal bile edemeyeceği servetin tek varisidir Bahar. Köşklerde oturacak, yatlarda gezecek, en iyi okullarda okuyacaktır… Kısaca parıltısıyla göz kamaştıran ‘o hayat’ın sahibi olacaktır. Ancak kader buna izin vermez, her şey bir anda ters yüz olur. Artık sadece Bahar’ın değil kimsenin ‘hayat’ı eskisi gibi olmayacaktır.

İlginizi Çekebilir

Polatlı’da kaza, ölen 4 kişinin isimleri

Ankara Polatlı kazada ölen 4 kişinin isimleri. 13 Mayıs Polatlı trafik kazası ölen 4 kişinin …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting