Ana Sayfa / Kime Ait / Ekin Mert Daymaz yaşı, nereli ve kim?

Ekin Mert Daymaz yaşı, nereli ve kim?

Genç oyuncu Ekin Mert Daymaz aslen nereli, kaç doğumlu ve kim diye soruluyor.Hande Erçel’in sevgilisi Ekin Mert Daymaz yeni bir dizi ile geliyor. Genç oyuncunun yeni dizisi bakalım tutucak mı ancak herkes Ekin mert Daymaz’ın yaşamını ve eğitimini merak ediyor. habermuduru.com olarak Ekin mert Daymaz’ın hayatını, sırlarını ve mesleğini sizler için hazırladık. 

FOX TV’nin yeni dizisi ‘Kırlangıç Fırtınası ünlü oyuncularıyla dikkat çekiyor. Dizide genç oyuncu Ekin Mert Daymaz da rol alıyor. Ünlü oyuncu Hande Erçel’in sevgilisi olan Ekin Mert Daymaz bu diziyle birlikte yeniden adını geniş kitlelere ve genç kızlara duyuracak. habermuduru.com olarak Ekin Mert Daymaz‘ın hayatını inceledik ve sırlarını öğrendik.

EKİN MERT DAYMAZ KAÇ DOĞUMLU, MESLEĞİ

Henüz 26 yaşında olan Ekin Mert Daymaz‘ın bugün doğum günü yani 2 Aralık. Sevgilisi Hande Erçel ile evlilik yolunda emin adımlarla yürüyen Ekin mert Daymaz şu sıralar Kırlangıç Fırtınası isimli dizide rol alıyor FOX TV ekranlarında. Ekin Mert Daymaz, 2 Aralık 1990 tarihinde Hollanda’da dünyaya gelmiştir. Liseyi bitirdikten sonra uzun boylu olmasından dolayı basketbol oynamıştır. Yakışıklılığı ve fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Ekin Mert, bir süre basketbol oynadıktan sonra modellik yapmaya başlamıştır. Bir süre profesyonel olarak modellik yapmıştır. Haliç Üniversitesi’nde Fitness ve Antrenörlük üzerine eğitim almıştır. Yakışıklı oyuncu 2013 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katılarak üçüncü olmuştur. Oyunculuk için Ümit Çırak, Ayşegül Aydın ve Dolunay Soysert’ten ders almıştır. 2014 yılında Not Defteri adlı dizide Egemen karakteri ile oyunculuğa ilk adımını atmıştır. Buradaki başarısı ve yakışıklılığı ile kızların dikkatini çekerek internette aranan isimler arasında yer almıştır. 2015 yılında da Çilek Kokusu adlı dizide Volkan karakterini canlandırmıştır. Karizmatik oyuncu 2016 yılında yayınlanan “Hayat Sevince Güzel” adlı dizide Savaş karakterini canlandırmıştır.

Özel hayatına gelince kendisi gibi oyuncu olan, Güneşin Kızları adlı dizisinin başrol oyuncu Hande Erçel ile birliktelik yaşamaktadır.EKİN MERT DAYMAZ’IN BURCU, BOYU VE BİLGİLERİ

Soyadı: Daymaz
Doğum yeri: Hollanda
Doğum tarihi: 02.12.1990
Kilosu: 77 kg
Boyu: 185 cm
Burcu: Yay burcu
Saç rengi: Siyah
Göz rengi: Siyah
En çok sevdiği dizi türü: Dram tarzı diziler
İlişki durumu: Hande Erçel

Ekin Mert Daymaz’ın Rol Aldığı Diziler

2014 yılında ”Not Defteri” adlı dizide Egemen rolünde oynadı.
2015 yılında ”Çilek Kokusu” adlı dizide Volkan rolünde oynadı.
2016 yılında ”Hayat Sevince Güzel” adlı dizide Savaş karakterini canlandıracak.

İlginizi Çekebilir

Antalya Limak Lara Hotel faturası

Antalya’daki Limak Lara Hotel Türk vatandaşına milliyet farkı kesti 120 Euro. Türk vatandaşları Türkiye’de aşağılanmaya …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting