Ana Sayfa / Manşet / Erman Ademoğlu nereli, kim ve neci

Erman Ademoğlu nereli, kim ve neci

Açalya Samyeli Danoğlu ile evlenen Erman Ademoğlu, kaç doğumlu, nereli, neci ve kim bilgileri. Paris’te Düğün Yapan Bursalı İşadamı Erman Ademoğlu, aslen nereli ve firması. Demlik markasının sahibi Adem Ermanoğlu, Açalya Samyeli Danoğlu ile evlendi.

Erman Ademoğlu kaç yaşında kiminle ne zaman evlendi ve neiş yapıyor diye soruluyor. Arda Turan’ın da katıldığı düğünle Paris’te Açalya Samyeli Danoğlu ile evlenen Erman Ademoğlu Bursalı bir işadamı ve Demlik markasının sahibi. Çaycılıktan patronluğa uzanan Erman Ademoğlu, sosyete dünyasının ve cemiyet hayatının da önemli figürlerinden biri.  Miss Turkey 2012 birincisi Açalya Samyeli Danoğlu ile işadamı Erman Ademoğlu, Paris’teki Shangri La Hotel’de düzenlenen düğünle bu akşam üzeri dünya evine girdi.Düğüne Arda Turan, Hakan Baş-Bensu Soral, Özlem-Saffet Ulusoy çiftinin de aralarında bulunduğu 56 seçkin davetli katıldı. Açalya Samyeli Danoğlu ile Erman Ademoğlu’nu bu mutlu gününde yalnız bırakmayan dostları düğünden fotoğrafları sosyal medyada paylaştı.

ARDA DURAN AÇALYA SAMYELİ DANOĞLU’NUN DÜĞÜNÜNDE
Paris’te Arda turan şaşkınlığı. Barcelona’nın milli futbolcusu Arda Turan, yakın arkadaşı Erman Ademoğlu ile Açalya Samyeli Danoğlu’nun Paris’teki düğünlerine katıldı.
Miss Turkey 2012 birincisi Açalya Samyeli Danoğlu ile işadamı Erman Ademoğlu, Paris’teki Shangri La Hotel’de düzenlenen düğünle dünya evine girdi.
Milli futbolcu Arda Turan da, Paris’e gelerek yakın arkadaşı Erman Ademoğlu’nu bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.
Düğün sonrası ise Arda Turan, iki Barcelona taraftarının fotoğraf çektirme isteğini kırmadı.
Arda Turan ve düğüne katılanlar, Paris’in ünlü gece kulübü L’Arc’da geceye devam ettiler.

İlginizi Çekebilir

Abdülkadir Bedir öldü

Abdülkadir Bedir evinde ölü bulundu. Sur CHP’li belediye başkan adayı evinde ölü bulundu. Diyarbakır’da yerel …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting