Ana Sayfa / Kadınca / Açalya Samyeli Danoğlu nereli, yaşı ve kiminle evlendi

Açalya Samyeli Danoğlu nereli, yaşı ve kiminle evlendi

Paris’eki düğünle evlenen Açalya Samyeli Danoğlu aslen nereli,yaşı kaç ve kim? Açalya Samyeli Danoğlu kiminle evlendi eşi ne iş yapıyor bilgileri. Miss Turkey 2012 birincisi Açelya Samyeli Danoğlu ile işadamı Erman Ademoğlu, Paris’teki Shangri La Hotel’de düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Herkes bir anda Açalya Samyeli Danoğlu kim diye arar oldu. 

Oyuncu Açalya Samyeli Danoğlu hangi film ve dizilerde oynadı doğum yeri
AÇELYA SAMYELİ DANOĞLU FİLM VE DİZİLERDEN DE TANIDIĞIMIZ BİR OYuncu.5 Kasım 1991’de Almanya’nın Münchberg şehrinde dünyaya geldi. Danoğlu’nun annesi Hayrabolulu, babası ise Uzunköprülüdür. Ailesi Tekirdağ’da yaşamaktadır. Tekirdağ Anadolu Lisesi’ni bitirdi. Günümüzde ise İstanbul Üniversitesi Almanca Mütercim Tercümanlık okumaktadır. 2012 Türkiye güzeli Açalya Samyeli Danoğlu’nun üç kardeşi vardır.

AÇALYA SAMYELİ DANOĞLU NE ZAMAN TÜRKİYE GÜZELİ OLDU

2012 yılında katıldığı Miss Turkey’de Türkiye Güzeli seçildi ve Türkiye’yi Miss World 2012’de Çin’in Inner Mongolia şehrinde temsil etti. Fakat dereceye giremedi. 2012’de İşler Güçler adlı dizilde ‘Türkiye Güzeli’ Zeynep Şimşek karakterini canlandırdı. 2013 yılında, başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in paylaştığı Düğün Dernek filminde rol aldı.

İlginizi Çekebilir

Berkcan Güven dolandırıldı

Fenomen Berkcan Güven, Alizade tarafından dolandırılmış. Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven katıldığı bir programda beraber …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting