Ana Sayfa / Kadınca / Aslan Burcu 2017 ne bekliyor

Aslan Burcu 2017 ne bekliyor

Burcunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim der astrologlar. Malum artık 2017 geldi sayılır ve herkes burcunun 2017’e kendisine nasıl bir mesaj verdiğini merak ediyor. Aslan burcu insanları da yeni yılın yani 2017’nin kendilerine aşk, para, iş ve kariyer olarak ne mesaj verdiğini merak ediyor. habermuduru.com astrologları da aslan burcunun yeni yıldaki durumunu inceledi. Yıldızname ve ünlü astrologlar 2017 Aslan burcu kadın ve erkeği için derinlemesine analiz yaptı. Burcun bugün ne söylüyor diye merak edenler okuyabilir.

Aslan burcu 2017’den çok şey bekliyor. bu makalemizde aslan burcu kadın ve erkeğinin röntgenini çekti. Aslan burcunun en iyi anlaştığı burç, ünlü aslan burcu insanları ve aslan burcunun çıkabileceği kadın ve erkeği yazdık.

ASLAN BURCU EN TEMEL ÖZELLİKLERİ

Gelin önce burcunuzun klasik özelliklerine bir göz atalım.

Element: Ateş
Niteliği: Sabit
Yönetici gezegeni: Güneş
Değerli taşı: Yakut
Zıt burcu: Kova
Felsefesi: Güçlüyüm, çekiciyim, yapabilirim
Uyumlu burçları: Koç, Yay
Finansal olarak uyumlu burcu: BaşakEvlilik veya ortaklık burcu: Kova
Birlikte iyi vakit geçirdiği burç: Yay

TARİHTE ÜNLÜ ASLAN BURCU İNSANLARI
Aslan burcu ünlüleri: Napolyon, Robert De Niro, Alfred Hitchcock, Bill Clinton, Dustin Hoffman, Fidel Castro, Antonio Banderas, Jennifer Lopez, Madonna, Meryem Uzerli, Koray Candemir, Engin Altan Düzyatan, Sinem Kobal, Zuhal Olcay, Deniz Akkaya, Demir Demirkan
Yazılı ve sözlü iletişimin, kendinizi ifade etme yeteneğinizin ön planda olduğu ve bu alanda fırsatlar yakalayabileceğiniz bir yıla giriyorsunuz.

2017 ASLAN BURCU ENERJİSİ ZİRVE YAPACAK

Enerji, zindelik ve aslan burcu. Sevgili Aslanlar, 2014 yılından beri Yay burcunda bulunan Satürn yaşam enerjinizi, aşk hayatınızdan keyif alma veya hayatı hafife alabilme becerinizi biraz azalttı. Ancak bu yıl bu alanlarda beklenmedik sürprizlere hazır olun!
Yaratıcılık gerektiren işlerde başarılar, yeni aşklar veya çocuklarınızla ilgili konularda sürprizler söz konusu olabilir.

Hayattan daha fazla keyif alabileceğiniz durumlar yüzünü göstermeye başlıyor, ağır sorumluluklar hafifliyor. Artık sadece size faydası olan ve keyif veren işler ya da ilişkiler ön plana çıkmaya başlıyor.
Haziran ayına kadar sizin için önemli alanlarda sürpriz şekilde ilerleme şansınız olabilir. İlginizi çeken kişilere söylemek istediğiniz şeyler varsa, ekim ayı ortalarına kadar coşkunuz ve heyecanınız kolaylıkla karşı tarafa da geçecektir.

Yılın ilk 6 ayında maddi konularda daha tedbirli davranmanızda ve dikkatli olmanızda fayda var.
Ağustos sonundan itibaren 2017 size hediyelerini sunmaya başlıyor, hem de çok sayıda hediye! İşlerinize hız verebilir, kendinize güvenerek hareket edebilirsiniz. Risklere rağmen, başardıklarınızla herkesi kendinize hayran bırakabilirsiniz.
Yılın ilk aylarında ve eylül, ekim aylarında sizden çok farklı kişilerle ilişki kurma fırsatınız olabilir. İlişkilerde uyumu yakalamak için farklı yöntemler deneyebilirsiniz. Bu sayede belli konularda farkındalığınız artabilir.

İlginizi Çekebilir

Afet İnan neci, yaşı ve nereli?

Afet İnan neci, kaç doğumlu, yaşıyor mu öldü mü ne zaman ve kimdir bilgileri. Ünlü …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting