Ana Sayfa / Kime Ait / ABC Deterjan kime ait, sahibi

ABC Deterjan kime ait, sahibi

ABC Deterjan kime ait, sahibi, fabrikası nerede ve ABC Deterjanı Türk ürünü mü menşei ne bilgileri. ABC deterjan ürünleri neler, iyi mi ve Türkiye’de üretilen deterjan markaları, yumuşatıcılar bilgisi. 

ABC Deterjan kime ait, sahibi, Türk ürünü mü tüm bilgileri. ABC deterjan ile ilgili yer alan tüm bilgiler merak edilenler.ABC Deterjan, Türkiye’nin ve bölgenin en deneyimli ve en güçlü temizlik ürünleri üreticilerindendir.

ABC Deterjan, 1972 yılında yurtiçi ve uluslararası pazarlara kimyasal hammadde üretmek üzere %100 yerli sermaye ile kurulmuştur. İlk deterjan ana hammaddesi üretimini de 1974’te, Osmaniye’nin Bahçe ilçesindeki tesislerinde gerçekleştirmiştir. Mamul ürün üretimine geçme kararının ardından, 1970’lerin sonlarında krem deterjan, 1985 yılında ise toz deterjan üretimi başlamıştır.

ABC Deterjan günümüzde Türkiye’nin ve bölgenin en deneyimli ve en güçlü temizlik ürünleri üreticilerindendir. Hızlı ve istikrarlı büyümemizin ardında, koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışımız, insan kaynakları yatırımlarımız ve toplam kalite anlayışına dayanan kurumsal politikalarımız yatmaktadır. Sektördeki konumumuzu koruyabilmek ve daha da ileriye götürebilmek amacıyla sürekli olarak çağdaş yenilikleri izlemekte ve bu yeniliklerimizi süreçlerimize ve teknolojilerimize uygulamaktayız.

Misyonumuz

Ev temizlik ve kişisel bakım ürünleri pazarında, pazar ihtiyaçlarına ve müşteri çeşitliliğine en uygun ürün ve hizmeti sunarak, bulunduğumuz pazarlarda yarattığımız markalarla rekabeti oluşturan firmalardan biri olmak ve ABC Deterjan’ın, çalışanların, müşterilerin, tedarikçilerin, ortakların ve tüketicilerin mutluluk ve gurur duyduğu, karlı bir şirket olarak devamlılığını sağlamaktır.

Vizyonumuz

Tertemiz bir dünya hedefiyle tüketicilerimizin yaşam kalitesini yükseltecek, güvenilir, yenilikçi, temizlik ve kişisel bakım çözümleri sunan lider bir şirket olmaktır.

 

Değerlerimiz

Güvenilir
Etik
Sadık
Saygılı
Özverili

Prensiplerimiz

Müşteri ve tüketici odaklıyız
Uzmanlığa değer veririz
Çalışanların katılımını sağlamak bizim için önemlidir
Paydaşlarımızın mutluluğu ve memnuniyeti bizim için önemlidir.
Rekabetçi olmayı severiz

Başarı Faktörlerimiz

Kararlı ve planlı olmak
Esnek olmak
Yenilikçi olmak
Pazar fırsatlarını değerlendirmek
Süreçlerde verimlilik ve hız oluşturmak
Sürdürülebilir olmak
YÖNETİM KURULU
Mustafa Başer Başkan
Hasan Başer Başkan Vekili
Mehmet Başer Üye
ÜST YÖNETİM
Zeki Aykoler Genel Müdür
Eser Arıcı Kıroğlu Genel Müdür Yardımcısı
Kılıç Ali Kılıç Genel Müdür Yardımcısı
Mehmet Özer Satış Direktörü
Hakan Hayırseven Mali İşler Direktörü
Deniz Özyer Pazarlama Müdürü
Melih Süldür İhracat Müdürü
Esin Katı İnsan Kaynakları Müdürü

Değerli okurlarımız ABC Deterjan kime ait sahibi bilgisini verdik. ABC deterjan ile ilgili, Abc Deterjan Kimin, ABC toz deterjan kullananlar, ABC Deterjan bayileri, A101 ABC Deterjan, ABC Toz Deterjan 10 kg Fiyatı, ABC Deterjan Fiyatları, ABC Deterjan Renkliler için, ABC Deterjan is İlanları terimlerini google da aratabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Küçükçekmece çöken bina son durum

Küçükçekmece çöken binada ölen ve yaralananların isimleri. 3 katlı bina çöktü. Küçükçekmece çöken bina kaç …

Sınırsız Hosting