Ana Sayfa / Manşet / Adı Efsane oyuncuları ve konusu
ADI EFSANE KİM OYNUYOR

Adı Efsane oyuncuları ve konusu

Adı Efsane dizisi Kanal D’De başlıyor ancak herkes oyuncu kadrosunu ve konusunu merak ediyor. Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünü oynayacağı Adı Efsane dizisinde eski milli basketbolcu Kerem Tunçeri de rol alıyor. Kanal D’nin Adı Efsane dizisinin yayın günleri ve saati de belli olurken bir yandan da Adı Efsane dizisi tutar mı,Behzat Ç’den sonra oynadığı diziler reyting almayan Erdal Beşikçioğlu bu kez başarılı olabilir mi diye soruluyor. 

Kanal D yeni bir diziyi izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor adı da Adı Efsane dizisi. Basketbol dünyası ve yaşamın iç içe geçtiği dizide tanınmış oyuncu Erkdal Beşikçioğlu ve basketbol severlerin yakından tanıdığı Kerem Tunçeri de rol alıyor. Kanal D ekranlarında çok yakında izleyicisi ile buluşacak olan, başrollerinde Behzat Ç. karakteriyle ünlü Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer’in yer aldığı basketbol konulu yeni dizi “Adı Efsane”nin fragman çekimlerinde A Milli Erkek Basketbol Takımı Menajeri Kerem Tunçeri de rol aldı.

BASKETBOLU SEVDİRECEK DİZİ ADI EFSANE

Türk dizilerindeki algı kampanyası bu kez spor ve basketbol üzerinde yoğunlaşacak. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından da desteklenen ve basketbolun daha geniş kitlelere ulaşmasını amaçlayan dizinin genel hikâyesi şöyle;

Kariyerinin zirvesindeyken ağır biz kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy (Erdal Beşikçioğlu), basketbolu bırakmak zorunda kalır. Ardından sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, en son çocuklarının velayetini de kaybeder. Tam hayata karşı güvenini kaybetmişken, karşısına çıkan son şans, belki de kızlarını kazanmanın yolu olacaktır.

İlginizi Çekebilir

“Bahçeli, AKP’ye rest çekemez”

Devlet Bahçeli’nin, dünya yıkılsa Cumhurbaşkanı Erdoğan’a rest çekemeyeceği AKP ile asla yolunu ayırmayacağı öne sürüldü. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting