Ana Sayfa / Genel / Akşener’den emekli amiral bildirisi tepkisi: Zevzeklik

Akşener’den emekli amiral bildirisi tepkisi: Zevzeklik

104 emekli amiralin bildirisine İYİ Parti lideri Meral akşener zevzeklik olarak yorumladı. Emekli 104 amiralin Montrö açıklamasına ilişkin basın toplantısı düzenleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bildiri için “Kişisel fikrimi söylüyorum; bu bir zevzekliktir” dedi. 

Meral Akşener emekli 104 amiralin bildirisi için zevzeklik dedi. Emekli 104 amiralin montrö bildirisine tepkiler gelmeye devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 103 emekli amiralin Montrö açıklamasına ilişkin basın toplantısı düzenledi. İYİ Parti’nin demokrasinin yanında vesayetin karşında olduğunu dile getiren Akşener, bildiriyi ‘zevzeklik’ olarak değerlendirdi. Meral Akşener (Emekli Amirallerin bildirisi): Demokrasiye bir tehditmiş gibi algılanacak yoldan imtina edilmeliydi. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, -Başdanışmanı Aytun Çıray’ın “altına imzamı atıyorum” dediği- 103 emekli generalin bildirisi için çok net konuştu: “Emekli komutanların canı sıkılmış, sabaha karşı bildiri yayınlamışlar. Bu apaçık zevzekliktir.

İlginizi Çekebilir

İstihdam fuarı Kayseri’de

İşsizler için iş bulma fuarı Kayseri’de düzenlendi. Kayseri İstihdam fuarı ilgi çekti. Kayseri Valiliğinin öncülüğünde …

Sınırsız Hosting