Ana Sayfa / Manşet / Alanya GS maç sonucu ve özeti

Alanya GS maç sonucu ve özeti

Alanyaspor Galatasaray maçının geniş özeti. golleri ve ilginç dakikaları. Süper lig son puan durumu ve şampiyonluk yarışı. Galatasaray’ın son puan durumu ve liderliği. Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, ligde kalma hesapları yapan Aytemiz Alanyaspor’u deplasmanda 3-2 mağlup etti. 2-0 Galatasaray’ın öne geçtiği maçta skor 2-2’ye geldi. Galatasaray’a hayat öpücüğünü ise oyuna sonradan dahil olan Sinan Gümüş verdi.

Süper Lig 30. hafta son puan durumu ve Galatasaray’ın Alanyaspor galibiyeti sonrası puan durumu ve liderliği. golleri,Bahçeşehir Okulları Stadyumu’ndaki oynanan ve nefes kesen mücadelede Galatasaray’a kritik galibiyeti getiren  5.dakikada Bafetimbi Gomis, 17. dakikada Tzavellas kendi kalesine ve 82. dakikada Sinan Gümüş kaydetti. Aytemiz Alanyaspor’un golleri ise 22. dakikada Fernandes ile 60. dakikada penaltıdan Emra Akbaba’dan geldi.

Bu sonuçla birlikte Galatasaray, puanını 62’ye yükselterek liderliğini sürdürürken Aytemiz Alanyaspor, 32 puanda kaldı.

NOTLAR:

TERİM DEĞİŞİKLİĞE GİTMEDİ
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımının Medipol Başakşehir ile oynadığı Spor Toto Süper Lig 29’uncu hafta mücadelesinin ilk 11’inde değişikliğe gitmedi. Deneyimli çalıştırıcı, Aytemiz Alanyaspor maçında sahaya; Muslera, Mariano, Denayer, Serdar, Nagatomo, Fernando, Donk, Rodrigues, Feghouli, Belhanda, Gomis ilk 11’i ile çıktı.

ALANYA CEPHESİNDE TEK DEĞİŞİKLİK
Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, takımının ligin 29’uncu haftasında deplasmanda oynadığı Evkur Yeni Malatyaspor maçının ilk 11’inde tek değişikliğe gitti. Tecrübeli çalıştırıcı, Yeni Malatyaspor maçında ilk 11’de görev verdiği Efecan Karaca’yı yedek kulübesine çekerken, bu oyuncunun yerine Lucas Villafanez’e ilk 11’de görev verdi. Aytemiz Alanyaspor sahaya; Haydar, Gassama, Welinton, Tzavellas, Nsakala, Sackey, Maniatis, Villafanez, Emre, Fernandes, Douglas ilk 11’i ile çıktı.

ASLAN DIŞ SAHADA ÇOK PUAN KAYBETTİ
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de bu sezonki bütün mağlubiyetlerini deplasman maçlarında yaşadı. Sarı kırmızılı takım, dış sahada oynadığı lig maçlarından 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyetle ayrıldı. Sarı kırmızılı takım deplasmanda çıktığı 14 karşılaşmada 25 puan kaybetti.

İlginizi Çekebilir

Yunus Emre Savaş öldü

Futbolcu Yunus Emre Savaş kazada öldü. Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş, 8 metrelik …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting