Ana Sayfa / İlginç / Ali Avcı FETÖ’den gözaltında (Reis filmi yapımcısı)

Ali Avcı FETÖ’den gözaltında (Reis filmi yapımcısı)

Ali Avcı FETÖ’den gözaltında. REİS filli yapımcısı ve Uyanış filmi yönetmeni Ali Avcı nereli, kim ve neci bilgileri. ‘Reis” filminin yapımcısı ve ”Uyanış” filminin yönetmeni Ali Avcı, FETÖ’den gözaltına alındı.

Yönetmen ve Yapımcı Ali Avcu FETÖ nedeniyle gözaltına alındı. Erdoğan’ın REİS filmini yapan Ali Avcı emniyette. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan ”Reis” filminin yapımcısı, 15 Temmuz gecesini anlatan ”Uyanış” filminin ise yönetmeni olan Ali Avcı hakkında FETÖ üyeliği suçlamasıyla soruşturma başlattı.
Avcı, Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındı.
”UYANIŞ”IN FRAGMANINDAKİ SAHNELER TEPKİ ÇEKMİŞTİ
Ali Avcı’nın son filminin fragmanında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine yönelik sahneler tepki çekmişti.
”REİS” FİLMİNİN KONUSU

Adnan Menderes’in idam haberiyle başlayan film Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukluk dönemi ile belediye başkanlığına uzanan hayat hikayesini beyazperdeye yansıtıyor.

Yönetmenliğini Hüdaverdi Yavuz’un üstlendiği yapımda Recep Tayyip Erdoğan’ı Reha Beyoğlu canlandırırken, eşi Emine Erdoğan’ı ise Özlem Balcı oynuyor. Filmin müzikleri ise Yücel Arzen’e ait. Yapımcılığı ise “Kafkasör Film Akademisi & Garantialsat Gayrimenkul Yatırım A.Ş.” üstleniyor.
Bu arada filmin IMDb (İnternet Film Veri Tabanı) puanı ise 10 üzerinden 1,9 olarak belirlendi.
”UYANIŞ” FİLMİNİN KONUSU

Turgut Özal’ı Adem Göçmen’in, Adnan Menderes’i de Murat Cumaoğlu’nun canlandıracağı film 15 Temmuz darbesini konu alıyor. 15 Temmuz darbe girişimi ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi hayatı, 27 Mayıs 1960 Darbesi, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın şaibeli ölümü de filmde beyazperdeye taşınacak konular arasında.

İlginizi Çekebilir

Altın meyve veren ağaç

İbret verici günümüzü anlatan muhteşem bir alıntı. hırsız, kral ve tohum.. Bir zamanlar Çin’de bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting