Ana Sayfa / Sağlık / Amerika Corona virüs paniği yaşıyor

Amerika Corona virüs paniği yaşıyor

Amerika’da corona virusu vaka sayısı arttı. ABD’de koronavirüsü yayılıyor. Amerika Corona virüs paniği yaşıyor. ABD’nin Kaliforniya eyaletine gelen 8 bin 400 kişi üzerinde yapılan Corona virüsü taraması sonucu 33 kişide virüse rastlandığı açıklandı.

ABD Kaliforniya’da corona virusu salgını artıyor. Kaliforniya Valisi Gavin Newsom, eyalette bulunan 33 kişinin virüs testinin pozitif çıktığını ve 5’inin de bölgeden ayrıldığını duyurdu.

Dünya genelinde şu ana kadar Corona virüsü nedeniyle 2 bin 810 kişi hayatını kaybetti. Corona virüsünün görüldüğü vaka sayısı ise 82 bin 550’ye yükseldi. ABD’de ise virüsün neden olduğu can kaybı yaşanmazken, vaka sayısının 60’ın üzerinde olduğu belirtiliyor.

GÜRCİSTAN’DA CORONA VE SINIR KAPISI KAPANIYOR

TIR geçişleri ve pasaportla geçiş yapacak olan vatandaşlar, geçiş yaparken son bir ay içerisinde İran’dan Türkiye’ye geçiş yapan araçlar ve kişilerin Gürcistan’a geçişine izin verilmiyor.

Gürcistan’da bulunan Türk vatandaşların ülkeye geçişi sağlanırken Gümrük kapısında bulundurulan cihazlarla Corona virüsü kontrolü yapılıyor.

Doğudaki bir diğer komşumuz Gürcistan’ın Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada 1 kişide Corona virüsü tespit edildiği bildirilmişti.

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Mıçe isyan etti

Gırtlak kanseri olduğu öne sürülen Kahtalı Mıçe, çıkan haberlere isyan etti. Gırtlak kanserine yakalandığı iddia …

Sınırsız Hosting