Ana Sayfa / Manşet / Anadolu Yakası giriş çıkışlar kapatıldı 15 Mart

Anadolu Yakası giriş çıkışlar kapatıldı 15 Mart

İstanbul son dakika büyük operasyon haberleri ve gelişmeleri. Anadolu Yakası’ndaki tüm giriş çıkışlar polis ekiplerince kapatıldı. Operasyona binden fazla polis katılıyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Anadolu yakasında arama-uygulama operasyonu başlattı. 1000’e yakın polisin katıldığı operasyonlarda İstanbul’a giriş çıkış noktaları tutuldu.

İstanbul’da Anadolu Yakası’nda tüm limanlar havalimanı, tren istasyonları ve ana arterler polis ekiplerince kapatıldı büyük operasyon başladı. Kara, deniz ve havayolundan İstanbul’a giriş ve çıkış için kullanılan 14 ayrı noktada özel tedbirler alınarak arama faaliyetleri başlatıldı. “Kurt Kapanı” adı verilen operasyon günlerce devam edecek. (Milliyet)

Kara, deniz ve havayolundan İstanbul’a giriş ve çıkış için kullanılan 14 ayrı noktada ‘Kurt Kapanı’ adı verilen operasyon devam ediyor.

Uzman ekipler, şüphelendikleri araçları tek tek durdurarak kimlik kontrolü ve üst aramasının ardından araçları arıyor.

Operasyonda özellikle İstanbul’a giriş yapan araçlara yönelik uygulama gerçekleştiriliyor. Büyük operasyona, yunus ekipleri, kaçakçılık şube de dahil bir çok şubeden uzman personel katılıyor.

İlginizi Çekebilir

MEB yeni müfredat taslağı

MEB’in yeni müfredat taslağı erişime açıldı. Okul derslerinde konular azaldı, yüzde 35 seyreltme yapıldı. Öğretmen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting