Ana Sayfa / Yaşam / Ankara 10 Ocak okullar tatil mi?

Ankara 10 Ocak okullar tatil mi?

10 Ocak çarşamba okulları kar tatili olan iller. Ankara yarın okullar tatil mi sorusu. Kar nedeniyle okulları yarın yani 10 Ocak tatil olan il ve ilçeler. Meteoroloji, Ankara’ya kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Meteoroloji, 17.00’de başlayacak yağışların yüksek kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde olabileceğini aktardı.

Ankara yarın okullar tatil mi 10 Ocak Çarşamba. Kar nedeniyle okulları tatil olan il ve ilçeler. Ankara Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı yarın için soruluyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan tahmine göre, Ankara’da halen yer yer devam eden yağışlar akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak, kuvvetli olacak.

Yağışlar 1200 metre üzeri yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek.

17.00’de başlayacak kuvvetli yağışların gece saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

Kuvvetli yağışlar nedeniyle ulaşımda aksamalar ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekiyor.

Meteoroloji, yayımladığı haritayla 19 kenti de gök gürültülü sağanak, fırtına ve kar yağışı için uyarmıştı.

YARIN (10 OCAK ÇARŞAMBA) HAVA NASIL OLACAK İSTANBUL, ANKARA, İZMİR?

İstanbul yarın kış mevsimini hissetmeye başlayacak. Yarın sıcaklıklar düşüyor ve kentte karla karışık yağmur bekleniyor.

İzmir’de de yavaş yavaş sıcaklıklar düşerken henüz karlı havadan payını almayan şehir, yarın yağışlı bir güne uyanacak. Sıcaklıklar 7 ile 9 derece arasında değişecek.

Ankara da İstanbul gibi kışın etkisini giriyor. Yarın karla karışık yağmur beklenirlen sıcaklıkların 2 ile 4 derece arasında değişeceği tahmin ediliyor.

YARIN (10 OCAK ÇARŞAMBA) TÜRKİYE GENELİNDE HAVA NASIL OLACAK?

Bu zamana kadar yurt genelinde mevsim sıcaklıkları normalin üzerindeydi ancak bu hafta Türkiye kışın etkisini hissetmeye başlayacak. Sıcaklıklar düşerken yarın birçok ilde karla karışık yağmur yağacak.

İSTANBUL’DA BUGÜN (9 OCAK SALI) HAVA NASIL OLACAK?

İstanbul halkı bugün soğuk bir güne uyandı. Ortalama 6 derece olan hava sıcaklığına tüm gün devam edecek sağanak yağış eşlik edecek.

İlginizi Çekebilir

Erdoğan, Hasan Kılıç’ın cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan., tarikat liderinin cenazesine katıldı. Erdoğan, İsmailağa cemaat liderinin cenazesinde. Cübbeli Ahmet. İsmailağa cemaatinin …

Sınırsız Hosting