Ana Sayfa / Yaşam / İstanbul 10 Ocak okullar tatil mi?

İstanbul 10 Ocak okullar tatil mi?

İstanbul yarın okullar tatil mi 10 Ocak çarşamba. İstanbul kar tatili haberi geldi mi? 10 Ocak Çarşamba İstanbul okullar kar tatili var mı İstanbul Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı soruluyor. Türkiye bu hafta karlı havanın etkisine giriyor. Düşen sıcaklıklar yurt genelinde kendini hissettirirken yarın İstanbul, Ankara ve İzmir soğuk ve karlı havaya uyanacak. Peki, yarın hava nasıl olacak? İşte, 10 Ocak Çarşamba hava durumu…

İstanbul okullar yarın tatil mi 120 Ocak Çarşamba. 10 Ocak Çarşamba okulları kar nedeniyle tatil olan il ve ilçeler. İstanbul’da okullar kar nedeniyle yarı tatil oldu mu soruluyor.

Türkiye, soğuk havaları hissetmeye başlıyor. Yarın (10 Ocak Çarşamba) birçok ilde karla karışık yağmur beklenirken; sıcaklıklar da düşmeye başlayacak. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir’de yarın hava nasıl olacak? İşte, detaylar…

YARIN (10 OCAK ÇARŞAMBA) HAVA NASIL OLACAK İSTANBUL, ANKARA, İZMİR?

İstanbul yarın kış mevsimini hissetmeye başlayacak. Yarın sıcaklıklar düşüyor ve kentte karla karışık yağmur bekleniyor.

İzmir’de de yavaş yavaş sıcaklıklar düşerken henüz karlı havadan payını almayan şehir, yarın yağışlı bir güne uyanacak. Sıcaklıklar 7 ile 9 derece arasında değişecek.

Ankara da İstanbul gibi kışın etkisini giriyor. Yarın karla karışık yağmur beklenirlen sıcaklıkların 2 ile 4 derece arasında değişeceği tahmin ediliyor.

YARIN (10 OCAK ÇARŞAMBA) TÜRKİYE GENELİNDE HAVA NASIL OLACAK?

Bu zamana kadar yurt genelinde mevsim sıcaklıkları normalin üzerindeydi ancak bu hafta Türkiye kışın etkisini hissetmeye başlayacak. Sıcaklıklar düşerken yarın birçok ilde karla karışık yağmur yağacak.

İSTANBUL’DA BUGÜN (9 OCAK SALI) HAVA NASIL OLACAK?

İstanbul halkı bugün soğuk bir güne uyandı. Ortalama 6 derece olan hava sıcaklığına tüm gün devam edecek sağanak yağış eşlik edecek.

Marmara’da, Ege’de ve Akdeniz’de yağışlar dün başlamış, hava Türkiye’nin iç ve doğu bölgelerinde de kapanmıştı. Halihazırdaki yağışlar, yurda Trakya üstünden giren soğuk hava ile kar şeklinde düşmeye başladı.

ÇARŞAMBA SABAHI YOLLARA DİKKAT UYARISI

Salı akşamı ve Çarşamba İstanbul’da kuzeybatı ilçeler, şehrin nispeten iç ve yüksek kesimleri birkaç santimetrelik kar beyazıyla kaplanır. Yağan kar yerde pek tutunamasa da özellikle köprü ve viyadüklerde daha düşük sıcaklığa sahip yollarda kayganlık artacaktır. Çarşamba sabahı yola çıkacaklar için bu tehlikeli yol durumuna karşı çok dikkatli olalım.

BAŞKENT’TE YARIN KAR BEKLENİYOR

Ankara’da hem gece saatlerinde hem de çarşamba sabah-öğlen aralığında bir miktar kar yağıp ince bir örtü yapabilir. Başkent’te yağışlı hava şehirden perşembe sabahı ayrılacak görünüyor. Çarşamba gün içinde Ankara’da tıpkı İstanbul’daki gibi zayıf olmak üzere kar yağışı görebiliriz.

İlginizi Çekebilir

Erdoğan, Hasan Kılıç’ın cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan., tarikat liderinin cenazesine katıldı. Erdoğan, İsmailağa cemaat liderinin cenazesinde. Cübbeli Ahmet. İsmailağa cemaatinin …

Sınırsız Hosting