Ana Sayfa / Yaşam / Ankara 26 Aralık okul tatil mi?

Ankara 26 Aralık okul tatil mi?

Kar tatili var mı Ankara’da 26 Aralık. Okullar Ankara’da kar tatili oldu mu veliler ve öğrenciler soruyor. 26 Aralık Çarşamba Ankara okullar tatil mi kar tatili haberi geldi mi Ankara Valiliği açıklama yaptı mı sorusu. Ankara’ya Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile kar yağışı uyarısı yapıldı. Buna göre; yarın (Çarşamba) Ankara’da kar yağışı bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Ankara’da okullar kar nedeniyle tatil edilmişti. Öğrenciler merak ediyor: Ankara’da okullar tatil mi? Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamada uyarı yapıldı. İşte ayrıntılar...

26 Aralık Ankara kar tatili oldu mu okullar sorusu. Ankara okullar tatil mi yarın 26 Aralık çarşamba sorusu. Ankara’da geçtiğimiz günlerde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Vali Vasip Şahin açıklama yapmış, okulları tatil etmişti. Meteoroloji, bu akşam başlayan yağmurun kar yağışına dönüşeceğini ve yarın sabaha kadar devam edeceğini açıkladı. Peki Ankara’da okullar tatil mi? Valilik’ten açıklama yapıldı mı?

ANKARA’DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Ankara Valiliği konuya ilişkin henüz bir açıklama yayınlanmadı ancak açıklanır açıklanmaz haberimizde olacak.

METEOROLOJİ’DEN ANKARALILARA KAR YAĞIŞI UYARISI GELDİ!

“Yapılan son değerlendirmelere göre; 25.12.2018 Salı günü Ankara’da yağmur şeklinde başlayacak yağışın akşam saatlerine doğru kar yağışına dönüşeceği ve Çarşamba sabah saatlerine kadar kuvvetli (8-15 cm, yüksekleri 20cm) olacağı tahmin ediliyor. Kar yağışının ardından Ankara’da hava sıcaklıklarının uzun bir süre gündüzleri dahi sıfır derecenin altında (Minimum/Maksimum Sıcaklıklar : Çarşamba -5/-2, Perşembe -11/-7, Cuma -9/-4, Cumartesi -8/-4 derece) seyretmesi bekleniyor. Kuvvetli kar yağışı ile kuvvetli buzlanma ve don olayının neden olabileceği başta ulaşımda aksamalar, su sayaç ve borularında donma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”
VALİLİK VATANDAŞLARI UYARDI!

Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada kar yağışına karşı uyarı yapıldı:

“Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre, 25.12.2018 Salı günü ilimizde yağmur şeklinde başlayacak yağışın akşam saatlerine doğru kar yağışına dönüşeceği ve çarşamba günü sabah saatlerine kadar kuvvetli olacağı tahmin edilmektedir.

Kar yağışının ardından ilimizde hava sıcaklıkları bir süre gündüz vakitleri dâhil sıfır derecenin altında seyredeceğinden, kuvvetli kar yağışı ile kuvvetli buzlanma ve don olayının neden olabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.”

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Sınırsız Hosting