Ana Sayfa / Yaşam / Ankara okullar kar nedeniyle tatil mi? 17 Aralık
KAR YAĞIŞI BEKLENEN İLLER VE HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL SORUSU

Ankara okullar kar nedeniyle tatil mi? 17 Aralık

Okullar Ankara’da yarın karın nedeniyle tatil mi 17 Aralık. Ankara Valiliği açıklama yaptı mı merak ediliyor. Ankara kar yağışı başladı ve öğrenciler yarın yani 17 Aralık Cuma Ankara okullar tatil mi merak ediyor. Ankara’da, meteoroloji uzmanlarınca yağacağı duyurulan kar, şehrin yüksek kesimlerinde etkili olmaya başladı.

Ankara okullar tatil mi kar nedeniyle 17 Aralık Cuma soruluyor. Kar yağışı beklenen iller açıklandı. İstanbul kar nedeniyle okullar tatil olacak mı diyen de var. İşte tüm kar ve yağmur beklenen iller haberi ve hava durumları. Başkent’te birkaç gündür etkili olan yağmur bu gece yerini kar yağışına bıraktı. Çankaya ilçesinin yüksek kesimleri lapa lapa kar yağışı ile beyaz örtüyle kaplandı.

Dikmen semtinde vatandaşlar, kar yağışıyla kendilerini sokağa attı. Bu arada Ankara’da 4- 5 gün boyunca hafif şiddetli kar yağışları bekleniyor

17 ARALIK HAVA DURUMU VE KAR BEKLENEN İLLER 

CUMA HAVA DURUMU VE 17 ARALIK KAR VE YAĞMUR BEKLENEN İLLER LİSTESİ.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonunu da kapsayan hava durumu tahmin raporunu paylaştı.

Resim

Buna göre Cuma günü (yarın) Batı Karadeniz’in doğusunda (Kocaeli-Sinop arasında) ilk saatlerden itibaren batı ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına bekleniyor. Fırtınanın yarın öğle saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

12 İLE SAĞANAK UYARISI

Öte yandan İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Yalova da dahil 12 ilde ise sağanak yağış bekleniyor. Aralarında Ankara, Kırıkkale ve Bolu’nun bulunduğu 34 ilde ise kar yağışı bekleniyor.

47 İLE KAR UYARISI

Cuma günü başlayan kar yağışı cumartesi ve pazar günü de etkisini sürdürecek. Rapora göre aralarında İstanbul ve Ankara’nın da olduğu 47 ilde kar yağışının etkili olacak. Kar yağışı beklenen diğer illerse şöyle;

Erzurum, Ardahan, Konya, Kocaeli, Yozgat, Bursa, Kastamonu, Balıkesir, Sakarya, Bilecik, Burdur, Kütahya, Eskişehir, Uşak, Afyonkarahisar, Kars, Isparta, Tunceli, Bolu, Karabük, Kırıkkale, Nevşehir, Muş, Aksaray, Karaman, Çorum, Amasya, Sivas, Malatya, Gümüşhane, Bayburt, Kırşehir, Elazığ, Bingöl, Bitlis, Tokat, Şırnak, Hakkari, Van, Çankırı, Ağrı, Amasya, Iğdır,  Niğde, Kayseri.

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Sınırsız Hosting