Ana Sayfa / Kadınca / Susma yayından kaldırılıyor
ECE ÜNER İLE SUSMA, MURAT SAYGI İLE BİRLİKTE BİTTİ

Susma yayından kaldırılıyor

Kanal D Susma programını yayından kaldırdı, Ece Üner ekranlara veda ediyor. Sunucu Ece Üner’in sunduğu susma programı yayın hayatını tamamladı, Kanal D yerine eğlence programı koyabilir. Ece Üner ile Susma Kanal D ekranlarına veda ediyor

Susma programı yayından kaldırıldı Kanal D’de. Ünlü sunucu Ece Üner’in uğruna haberciliği bıraktığı programı yayından kalkıyor. Murat Saygı gitti, Ece Üner’in Susma’sı bitti.

Show Ana Haber’i sunarken haberciliği bırakıp gündüz kuşağına geçen Ece Üner’in Kanal D ekranlarında yayınlanan programı yayından kaldırılıyor. 9 Ağustos’ta izleyiciyle buluşmaya başlayan, Kanal D’nin Bloom Medya imzalı gündüz kuşağı programı Ece Üner ile Susma, ekrana veda ediyor.

ECE ÜNER NE YAPACAK?

Show Ana Haber sunuculuğundan ayrıldıktan kısa süre sonra Kanal D’ye transfer olan Ece Üner’in sunduğu program, yarın (17 Aralık) son kez izleyicisinin karşısına çıkacak. Hafta içi her gün Kanal D’de yayınlanan Ece Üner ile Susma programı, reytinglerde beklentilerin altında kalmıştı.

ozgeeceuner-244969353-1271456826651487-8279977610980225736-n.jpg

ECE ÜNER’İN KANAL D’DEKİ PROGRAMI KALDIRILDI, MURAT SAYGI KANALDAN GİTTİ

Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı‘nın görevinden alınmasından sonra Ece Üner’in de programına son verilmesi dikkat çekti.

İlginizi Çekebilir

Yalan dizisi konusu, oyuncuları

Kanal D Yalan Dizisi seti nerede, yalan dizisi nerede çekiliyor. Yalan dizisi konusu ne, kimler …

Sınırsız Hosting