Ana Sayfa / Yaşam / Ankaragücü Trabzon maç sonu ve özeti

Ankaragücü Trabzon maç sonu ve özeti

Trabzonspor Ankaragücü deplasmanından 2-2 beraberlik döndü ve Süper Lig 3. haftasında 2 puanı Ankara’da bıraktı geldi. Trabzonspor berabere kaldı. Spor Toto Süper Lig’in 3.haftasında Trabzonspor deplasmanda Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldı. Bordo mavililer son 10 dakikaya önde girdiği mücadeleden 1 puanla ayrıldı.

Ankaragücü Trabzonspor maç sonucu, golleri ve özeti. Ünal Karaman yönetiminde ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Sivasspor karşısında 3-1’le alan Trabzonspor, Ankaragücü deplasmanında galibiyeti son 10 dakikada kaçırarak 1 puana razı oldu…

Osmanlı Stadı’nda yalnız bırakmayan taraftarının da desteğiyle maça hızlı başlayan bordo mavililer Sosa’nın kullandığı serbest vuruşta Yusuf Yazıcı’nın arka direğe aşırdığı topta Novak’ın şık kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti.

İlk yarı bitmeden beraberliği yakalamak isteyen ev sahibi aradığını 43.dakikada buldu. Sağdan Erdem Özgenç’in ceza sahasına çıkardığı topta Ricardo Faty şık bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 1-1.

İkinci yarıda son 10 dakikaya kadar net fırsatları harcayan Trabzonspor 80’de Rodallega ile yeniden öne geçti. Olcay Şahan’ın ortasında ceza sahasında yarım vole vuruşu yapan Hugo, takımını galibiyet için umutlandırdı: 2-1.

Maçtan kopmayan Ankaragücü puan için bastırdığı dakikalarda 90+1’de Mokhtar ile yeniden beraberliği yakaladı. Ceza sahasına yapılan ortada Onur Kıvrak’tan dönen topu iyi tamamlayan Mokhtar takımına 1 puanı hediye etti.

Bu sonucun ardından puanını 4’e çıkaran Trabzonspor 8, aynı puanla Ankaragücü ise 7.sırada yer aldı…

İlginizi Çekebilir

Almanya Mehmet’i arıyor

Dortmund kentinde bir Türk katliam yaptı polis kaçan Mehmet Ö.yü arıyor. Almanya, korkunç Türk Mehmet’i …

Sınırsız Hosting