Ana Sayfa / İlginç / Antalyaspor-Beşiktaş canlı kupa maçı finali

Antalyaspor-Beşiktaş canlı kupa maçı finali

Canlı Antalyaspor-Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası final maçı  saati ve canlı anlatımı. TFF, Ziraat Türkiye Kupası finali için Antalyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Türkiye, Futbol Federasyonu tarafından Türkiye Ziraat Kupası Final maçında seyirci alınmasına ilişkin, “İzmir Gürsel Aksel Stadyumu’ndaki final müsabakası için her iki kulübümüze de 250’şer kişilik kontenjan ayrılmıştır.” denildi. Peki Antalyaspor Beşiktaş final maçı ne zaman, saat kaçta? İşte Türkiye Ziraat Kupası Final maçı saati…

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş, Ziraat Türkiye kupası finali için Antalyaspor maçına çıkıyor. Fraport-TAV Antalyaspor Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman? Heyecanla beklenen Ziraat Türkiye Kupası finali tarihi merak ediliyor. TFF’den yapılan açıklamada Ziraat Türkiye Kupası finalinin 18 Mayıs Salı günü oynanacağı belirtildi. Müsabaka İzmir, Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak. ZTK final mücadelesi 20.45’de oynanacak. Karşılaşmanın A Spor ve ATV ekranlarında yayınlanacak.

ANTALYASPOR-BEŞİKTAŞ CANLI KUPA MAÇI

Ziraat Türkiye Kupası‘na 4. turdan dahil olan Antalyaspor, Pendikspor’u 2-0, Boluspor’u 1-0, Bursaspor’u 3-0, Sivasspor’u 1-0, Alanyaspor’u 2-0 mağlup ederek finalist oldu. Antalyaspor, kalesinde gol görmeden finale yükseldi ve büyük bir başarıya imza attı. Beşiktaş, Tarsus İdman Yurdu’nu 3-2, Çaykur Rizespor’u 1-0’la geçti. Çeyrek finalde Konyaspor’u 1-1 biten maçın penaltı vuruşlarında 3-2 ile geçen Beşiktaş, yarı finalde Başakşehir’i 3-2 yendi. Böylelikte Beşiktaş Antalyaspor’un finalda rakibi oldu.

İlginizi Çekebilir

The Simpsons Larry öldü

The Simpsons karakteri Larry öldü. İlk bölümden beri The Simpsons’ta yer alan ‘Larry’ karakteri öldü …

Sınırsız Hosting