Ana Sayfa / İlginç / Antalya’ya aşırı yağış uyarısı

Antalya’ya aşırı yağış uyarısı

Antalya’ya metrekareye 300 kilogram yağış uyarısı yapıldı. Antalya ve ilçeleri sular altında kalabilir, Antalya’da aşırı yağışlar büyük zarar verebilir. Cuma günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen aşırı yağışların oluşturabileceği sel, su baskını, ulaşımda aksamalar,yıldırım, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi. 

Antalya 30 Aralık hava durumu ve aşırı yağış uyarısı geldi. Antalya aşırı yağış alacak ilçeler ve tedbirler.Meteoroloji, Antalya’ya şiddetli yağış uyarısında bulundu. Kemer, Kumluca ve Finike ilçelerinde metrekareye 300 kilogram yağış düşmesi tahmin edilirken, vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olunması istendi.
Meteoroloji, Antalya’da bu gece saatlerinden itibaren aşırı yağmurun etkili olacağını söyledi.

ANTALYA YAĞMURA TESLİM OLUYOR

Yağışın, Antalya’nın merkezi ve batı ilçeleri başta olmak üzere Kemer, Kumluca, Finike ilçelerinde olacağı ve metrekareye 300 kilogram yağış düşmesi tahmin edildi. Yüksek kesimlerde ise yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin edildi.
Cuma günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen aşırı yağışların oluşturabileceği sel, su baskını, ulaşımda aksamalar,yıldırım, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

İlginizi Çekebilir

YKS online sınav tarih ve bonuçları

YKS çevrimiçi sınav tarihi ve sonuçların açıklanacağı tarih. 2024 YKS online deneme sınavı giriş ve …

Sınırsız Hosting