Ana Sayfa / Genel / Gara’da 9 terörist öldürüldü

Gara’da 9 terörist öldürüldü

Gara’da TSK-Mit operasyonu öldürülen terörist sayısı şimdilik 9 ilerleyen saatlerde çok daha fazla PKK’lı teröristin öldürüldüğü haberi gelebilir. PKK’nın Kuzey Irak’taki ikinci en önemli inleri darmadağın ediliyor. MİT ve TSK’nın Irak’ın kuzeyindeki Gara’da gerçekleştirdiği ortak operasyonda 9 PKK/KCK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

Kuzey Irak’ta büyük askeri operasyon başlatıldı PKK sığınakları ve inleri darmadağın ediliyor. Aralarında önemli teröristlerin de bulunduğu çok sayıda PKK’lı şimdiden öldürüldü. Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, MİT ve TSK tarafından Gara’da ortak operasyon düzenlendi.

Operasyonda, 9 PKK/KCK’lı terörist etkisiz hale getirildi.​​​​​​​

TÜRKİYE TERÖRÜN BELİNİ KIRIYOR

Fırat Kalkanı bölgesine saldıran 8 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesine havan ve ÇNRA atışlarıyla saldıran PKK/YPG’li teröristlere ateş destek vasıtaları ile karşılık verildiğini duyurmuştu.

Yapılan açıkmaya göre, saldırıyı gerçekleştiren 8 terörist etkisiz hale getirilmiş kullandıkları araçlar da imha edilmişti.

İlginizi Çekebilir

TikTok ABD’ye savaş açtı

ABD’de TikTok davası başlıyor. TikTok AB’ye karşı dava açtı. Tiktok’un sahibi ByteDance, uygulamanın ABD’de yasaklanması …

Sınırsız Hosting