Ana Sayfa / Manşet / Arda-Berkay mahkemede (bilgikahini.com)

Arda-Berkay mahkemede (bilgikahini.com)

Arda Turna ve şarkıcı Berkay bugün mahkemeye çıktı. Arda Turan 30 Ocak’ta yani doğum gününde Berkay ile hesaplaşmak üzere mahkemede ve Arda Turan mahkeme kıyafeti ile dikkat çekti. Geride bıraktığımız yıl ekim ayında şarkıcı Berkay ile kavga eden Arda Turan’ın davası, doğum günü de olan 30 Ocak’ta gerçekleşiyor

Şarkıcı Berkay-Arda Turna kavga etmişti bugün ikisi de hakim karşısında. Arda Turan mahkeme salonuna takım elbise ile geldi. Özlem Şahin’i ‘Evli olmasaydım seni kaçırmazdım, çok güzel bir kızsın’ sözleriyle taciz ettiği iddia edilen futbolcu Arda Turan bugün hakim karşısına çıkıyor. Dört farklı suçtan 12,5 yıl hapis cezası istemiyle hakim karşısına çıkacak olan Arda Turan’ın Berkay’la olay sonrasında ilk karşılaşması olacak. Davada kavganın taraflarından olan Berkay’ın da 2,5 yıl hapsi isteniyor. Davanın görüleceği Çağlayan Adliyesi’ne dava öncesi Berkay’ın 7-8 kişilik koruma ekibi de geldi.

ADLİYEYE İLK GELEN ARDA TURAN OLDU

Saat 10 sularında başlayacağı söylenen davaya Arda Turan özel aracıyla geldi. Turan içeride kendisini bekleyen muhabirlere poz verdi. Turan’ın moralinin yerinde olması dikkatlerden kaçmadı.

İlginizi Çekebilir

Cuma okullar tatil mi 10 Mayıs

10 Mayıs Cuma okular tatil mi, öğretmenler derse neden girmeyecek. kullarda cuma günü ders yapılmayacak …

Sınırsız Hosting